Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Asics

Βιώσιμη

Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Όταν εκπαιδεύετε μόνο θέλετε να εκτελέσετε τις κινήσεις σας σωστά, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το σωστό αθλητικό εξοπλισμό. Εάν φοράτε αθλητικό εξάρτημα όπως το FuzeX Training, θα νιώσετε απαράμιλλη απαλότητα στο δέρμα σας .

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου μανδύα είναι η τεχνολογία Motiondry, με την οποία παρά την εφίδρωση, θα παραμείνετε πάντα στεγνά . Επίσης, κάτω από τις μασχάλες, έχει πάνελ πλέγματος που προωθούν την κυκλοφορία του αέρα. Όσο για το κλείσιμο, η μπροστινή περιοχή έχει ένα γεμάτο φερμουάρ για να επιτρέψει τον αέρα που θέλετε.

Το προστατευτικό κάλυμμα είναι εγγυημένο σε αυτό το αθλητικό εξάρτημα που δημιουργήθηκε από την Asics, επειδή οι μεσαίες σόλες EVA και SpEVA μειώνουν τις επιπτώσεις. Επίσης, έχει κάψουλες ζελέ που εξασθενίζουν τις επιπτώσεις και βοηθούν στην ομαλή μετάβαση. Ένα πλεονέκτημα των κύριων πλεονεκτημάτων του εξειδικευμένου υποδήματος είναι η συμπερίληψη της τεχνολογίας HG10mm που φροντίζει το πόδι σας, ελαχιστοποιεί τους τραυματισμούς και σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε . Η πτώση σε αυτή την έκδοση είναι 10 χιλιοστά. Πάρτε στο πεδίο σε μια άνετη μπότα που χτίστηκε για να πάει γρήγορα; αν σας; re παίζοντας με ένα στρογγυλό ή σε σχήμα αυγού μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές και οι παίκτες του ράγκμπι μπορεί τόσο να δέσει αυτό το boot και να δώσει τους αντιπάλους τους το τρέξιμο γύρω.

Αποκτήστε ένα προβάδισμα για όλους με 10 χιλιοστά τακούνι που βελτιώνει την επιτάχυνση. Και το kick άνετα με ένα κομμάτι από συνθετικό δέρμα επάνω, ιδανικό αν σας; re στόχο για την κορυφή γωνία του τέρματος ή στη μέση των ορθοστατών.

Χαρακτηριστικά:

Πάρτε μια επιπλέον ώθηση ταχύτητας με 10 χιλιοστά τακούνι που σας βοηθά να επιταχύνει και να ωθήσει μακριά

Kick μακρά και με ακρίβεια με ένα κομμάτι από συνθετικό δέρμα άνω

Grip ξηρά ή τεχνητά πεδία γρασίδι με σταθερό, μορφοποιημένα καρφιά

Διοικητικό Διαρκή: Για τη σταθερότητα και την αντοχή. Άνω είναι κολλημένο σε μία σανίδα λεπτή ίνα, τότε εδραιώθηκε στην ενδιάμεση σόλα.

Solyte® Ενδιάμεση σόλα Υλικό: Ένα ελαφρύτερο βάρος ενδιάμεση σόλα ένωση από το πρότυπο της ASICS EVA και SpEVA®. Επίσης διαθέτει βελτιωμένη απορρόφηση των κραδασμών και την αντοχή.

Πολλαπλών λειτουργιών πέλματος Σχεδιασμός: Μια μοναδική σχεδίαση που επιτρέπει στο πέλμα να "κοπεί και να περιστρέψετε" μέσω του χλοοτάπητα, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια

Rearfoot Gel® εμπιστοσύνη σύστημα: μειώνει σοκ κατά τη διάρκεια της φάσης αντίκτυπο και επιτρέπει την ομαλή μετάβαση στη φάση αναχαίτισης.

HG10mm: Η διαφορά των 10 mm ύψος μεταξύ φτέρνα και μπροστινά πόδια προσφέρει την καλύτερη εμβιομηχανική θέση. Αυτό προστατεύει και ενισχύει την κίνηση προς τα εμπρός, και μειώνει φορτίο στις τενόντων Αχιλλέα, μοσχάρι μύες, string ζαμπόν και πίσω.

Φροντίδα:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Λάσπη και βρωμιά μπορεί να αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα, ζεστό νερό και απαλό, αντι σαπούνι γράσο. Εφαρμόστε ελαφρά πίεση κατά το βούρτσισμα για να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης παπούτσι σας.

Πλύσιμο: Μην πλένετε τα παπούτσια σας σε ένα πλυντήριο ρούχων. Για να βοηθήσει φρεσκάρετε το εσωτερικό του παπουτσιού σας, αφαιρέστε την επένδυση κάλτσα ή εσωτερική σόλα και πλύνετε ξεχωριστά. Κορδόνια μπορούν να πλυθούν ή να αντικατασταθεί.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ: Μην τοποθετείτε τα παπούτσια σας στο στεγνωτήριο ή κοντά σε άμεση θερμότητα. Η θερμότητα θα αλλάξει το σχήμα του παπουτσιού. Αντ 'αυτού, γεμίστε το εσωτερικό του παπουτσιού σας με χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα. Το χαρτί θα απορροφήσει την υγρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού.



Θέλετε περισσότερα ποδόσφαιρο προϊόντα από την μάρκα Asics; Στο goalinn, το ηλεκτρονικό σας ποδόσφαιρο κατάστημα, έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο αριθμό ποδόσφαιρο προϊόντων που σχετίζονται με Asics Lethal Speed RS FG Football Boots. Αυτή τη στιγμή Asics Lethal Speed RS FG Football Boots είναι άμεσα διαθέσιμο. Οι ανάγκες του πελάτη που δημιουργούνται, έρχονται πρώτα σε εμάς και εμείς επιλέγουμε κάθε προϊόν ποδόσφαιρο σε εξοπλισμό με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Τεχνολογία Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Βιώσιμη Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Ψάχνετε για ποδοσφαιρικά παπούτσια;

Σας προτείνουμε τα πιο κατάλληλα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

3 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Υπέροχες μπότες

24/06/2021

Gillian Hutton

Αγόρασε ως υποκατάστατο ζευγάρι μπότες ποδοσφαίρου. Τα σχόλια έγιναν λαμπρά, σαν να φορούν παντόφλες. Εξαιρετική τιμή. Παράδοση πολύ γρήγορα και ενημερώνεται τακτικά σχετικά με την πρόοδό της. Θα παραγγείλαμε σίγουρα από αυτήν την εταιρεία. Αριστη εξυπηρέτηση.

Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Μπότες asics

10/02/2020

Сергей

Από τις πιο άνετες μπότες όταν δοκιμάζετε, αλλά πρέπει να το ελέγξετε στην πράξη! Θα περιγράψω το επόμενο σχόλιο μετά την προπόνηση με μπότες

Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

μεγάλος

30/04/2017

RAZAFIMAHEFA

Πολύ καλό και άνετο παπούτσι. Είμαι λίγο απογοητευμένος της προσαρμογής που συνδέεται θερμικά, αλλά καλό για την τιμή. γρήγορη ναυτιλία

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Asics Lethal Speed RS FG Football Boots

Θέλω να μάθω πόσο είναι το φορτίο

12/06/2019

Antonio Paixao

Φαίνεται να είναι ένα άνετο kicker

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed