Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Κολάν

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί τα κολάν είναι χρήσιμα για αθλήματα;

Η χρήση αθλητικού κολάν προσφέρει πολυάριθμα οφέλη στους αθλητές. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης καλσόν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι η μείωση της μυϊκής κόπωσης. Η τεχνολογία Tech Fit βοηθά στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης μειώνοντας τον πόνο, το σφίξιμο και τη σύσπαση των μυών.

Τα στενά ρούχα συμπίεσης συμβάλλουν επίσης στη μείωση του κινδύνου καταπόνησης του σώματος κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση ή την αθλητική δραστηριότητα. Επιπλέον, αρκετές μελέτες δείχνουν ότι το κολάν συμπίεσης μπορεί να βελτιώσει την αποκατάσταση και να σας επιτρέψει να παραμείνετε σε φόρμα μετά από έντονες προπονήσεις.

Όταν προπονείστε για extreme sports ή αγώνες αντοχής, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι τα ρούχα που φοράτε δεν εμποδίζουν την προπόνησή σας, αλλά την κάνουν πιο άνετη και φορητή για να βελτιώσετε τις αθλητικές επιδόσεις. Adidas , Joma , Puma και Mizuno είναι οι κορυφαίες μάρκες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας κολάν Under Guard για διαφορετικά αθλήματα. Τα αθλητικά σορτς έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τη δύναμη και την αντοχή. Εάν θέλετε περισσότερη δύναμη και καλύτερη ικανότητα άλματος, το καλσόν πρέπει να είναι το αγαπημένο σας. Το κολάν συμπίεσης διευκολύνει την ανάκτηση ενέργειας και τη μέγιστη ικανότητα άλματος μετά την προπόνηση, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο γήπεδο ή στην πίστα με την ίδια αντίσταση.

Το κολάν προσθέτει πίεση στις σφιχτές περιοχές των ποδιών, στα σφιχτά πόδια και στους γλουτούς. Οι αθλητές βρίσκουν σε αυτό το ρούχο μια πολύ χρήσιμη επιλογή για να φορέσουν κατά τη διάρκεια διαφορετικών τύπων αθλημάτων. Τα καλσόν προκαλούν επίσης λιγότερη τριβή και τριβή σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αθλητικά σορτς.

top