Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Recreatief

()

Sorteren

Wat is een tafelvoetbalspel?

Tafelvoetbal is een van de meest populaire spellen die er zijn. Het spel bestaat uit een tafel met stalen staven die van de ene kant op de andere aansluiten. Tafelvoetbal wordt vaak gespeeld voor amusement of plezier onder vrienden; er zijn echter ook professionele toernooien.
Een tafelvoetbaltafel is het belangrijkste onderdeel van het spel. De kwaliteit van de tafel is een zeer belangrijke factor. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder de tafelvoetbaltafel , hoe meer stabiliteit hij zal bieden wanneer hij door spelers wordt geschud. Er zijn verschillende gewichten tafelvoetbaltafels op de markt waar je uit kunt kiezen, maar een tafel zwaarder dan 50kg is ideaal.
Een tafelvoetbaltafel met dikkere zijwanden biedt een meer consistent spel. Let er bij het kiezen van een tafelvoetbaltafel op dat de zijwanden minimaal 2,5 cm dik zijn. Vervolgens dragen ook de tafelpoten bij aan de algehele prestaties van het spel. De poten van goede kwaliteit van de tafel zorgen voor een stabiel platform waarop de speler goede slagen kan maken.

Ten slotte is het tafelvoetbaloppervlak gemaakt van een resistent materiaal om krassen of stoten te voorkomen. Tafels van hoge kwaliteit zijn ontworpen met speeloppervlakken van gehard glas voor een snellere en meer consistente spelervaring. Enkele van de meest erkende fabrikanten van tafelvoetbaltafels, pooltafels, elektronisch dartbord en airhockeytafels zijn Devessport , Cb games , Aktive , Tachan en Color Baby .

top