Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Basislag

()

Sorter etter

Hva er et barnelangt baselag?

Active Warm Set er et plagg som garanterer optimal fuktighetskontroll, perfekt temperaturkontroll og beskyttelse mot kaldt vær. Active Warm Set laget med en blanding av naturlig og bearbeidet garn, sammen med innovative teknikker, tilpasser seg det høyeste nivået av komfort.
Det langermede baselaget er det varme plagget som bæres under klærne for å holde kroppen varm. Det langermede bunnlaget bidrar til å opprettholde kroppsvarmen ved å transportere bort svette, noe som vil bidra til å holde på varmen. Holder du deg tørr kan du holde deg avslappet og fornøyd om vinteren. Du kan kjøpe de beste baselagene fra Uhlsport , Umbro , Ho Soccer , Softee .

Baselagene fungerer som en ny hud, det er et lett antrekk for alle som elsker å spille sport i vintersesongen. Konstruert av førsteklasses kvalitetsmateriale, tilbyr dette varme settet en tettsittende passform og er laget av mykt, men varmt materiale for full frihet til sport selv i kaldt vær. Dette stoffet gir overlegen ventilasjon og holder kroppen varm.
Termisk undertøy kan holde barnet ditt varmt i kalde områder. Termisk undertøy gir et lag med varme samtidig som det absorberer og fjerner svette slik at barnet ditt kan holde seg komfortabelt mens det leker.

top