Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Hjelme

()

Sorter efter

Hvad er den bedste skihjelm til børn?

Snehjelme til børn

Snehjelme til børn giver en hovedbeskyttelsesløsning i ét stykke til børn, mens de står på ski. Justerbar, let og kan bæres af dine børn uden problemer. Disse hjelme giver komfort og passer direkte i hoved og øjenbeskyttelse, mens du er på skiture. Snehjelme til børn kommer i en bred vifte af størrelser og farver. Disse hjelme er meget holdbare og overkommelige i pris.

De bedste snehjelme til børn

De bedste snehjelme til børn er komfortable og fuldt ventilerede. Disse hjelme har justerbare stropper, der forbinder dem med det indre skum. Disse har været gennemførlige for at skabe en vægtløs hjelm med progressiv strukturel styrke og et udviklet stadium af kollisionsbeskyttelse.

Salomon junior hjelm

En Salomon juniorhjelm kombinerer fordelene ved at bære en maske. Komfort er garanteret. Tilsammen tilbyder Salomon juniorhjelmen nøjagtige synsdimensioner, samtidig med at den giver beskyttelse mod vind og regn. Denne hjelm er organiseret som den ultimative brille, linsen kan skiftes på få minutter blot ved at bruge de integrerede spænder.

Giro børnehjelm

Giro børnehjelmen er udviklet til børn, der kan lide at stå på ski i snedækkede områder. In mold konstruktionen holder vægten i et lavere område for total komfort, og den bløde inderfor giver slagfasthed i tilfælde af et fald. Luftstrømsventiler lavet i Giro børnehjelmen giver tilstrækkelig ventilation, og den indvendige polstring er aftagelig og maskinvaskbar. Du kan købe børneskihjelme fra Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic .

top