Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Officiella lag

()

Sortera

Hur väljer man barnkläder för cykling?

Cykelshorts
När ditt barn börjar cykla längre sträckor bör du köpa ett par cykelshorts som ger tillräckligt med stöd och komfort i sadeln. Mjuk mocka ger extra stoppning utan att lägga till mycket bulk. Den kompressiva passformen håller ditt barns ben fria att röra sig utan att känna sig begränsade.

Cykeltröjor
Det finns många ledande företag som designar och erbjuder förstklassiga kläder för unga cyklister och cyklister. Tillverkare ser till att t shirts och tröjor har en mjuk, avslappnad passform med utmärkt uppsugningsförmåga. Cykeltröjor är ofta gjorda av en blandning av polyester och bomull som hjälper till att transportera bort fukt och hålla dig torr och sval. Om du vill köpa officiella cykellagskläder till dina barn kan du köpa det på Le Coq Sportif , Santini , AGU , Alé och Castelli , som är de bästa tillverkarna av cykelkläder för barn.

Knäskydd
För unga mountainbikecyklister är högkvalitativa och bekväma knäskydd ett måste tillbehör. Knä och armbågsskydden är flexibla och lätta och ger mycket skydd för ditt barn mot fall och stötar. Dynorna är välventilerade och kan bäras hela dagen under ridning.

Cykelhandskar
Cykelhandskar är användbara för lätt dämpning i handflatorna när barn cyklar i ojämn terräng. För att bibehålla ett stabilt grepp är cykelhandskar den bästa lösningen. Barn älskar att bära handskar som är lätta att ta på, bekväma och skyddande.

top