Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tillbehör

()

Sortera

Vad är accessoarer för barnkläder?

Babyförkläde

Babyförklädet är ett tyg som används för spädbarn, tillverkat av slät PVC, som kan bäras över alla kläder. Babyförklädet gör att du kan hålla ditt barns kläder snygga och rena under eller efter maten. Det är ett slitstarkt, tvättbart och högkvalitativt föremål. Barnförklädet har ett knytformat baktill så att barnet inte enkelt kan ta av det. Perfekt för bebisar från 7 månader och uppåt. Du kan köpa babyförklädet på Cerda Group , BOSS , Boboli , Lol Surprise , Kids Licensing .

Klädlapp

Kläder med lappar för barn är på modet idag. Barn gillar att bära kläder med lappar eftersom dessa kläder finns i ett brett utbud av lappdesigner och färger, precis som tecknade serier. Dessa plagg används för att täcka hål i kläder eller förhindra att hål skapas. Dessa plåster är gjorda av tyg eller syntetiskt material.

Barnsäkerhetssele

En säkerhetssele för barn är en skyddsanordning som används av barn när de reser med sina föräldrar eller vårdgivare. Säkerhetsselen för barn uppfyller två syften: för det första att sprida fallenergierna i barnets kropp i händelse av en fri glidning, och för det andra att ge tillräckligt med rörelsefrihet för att låta barnet gå lätt.

top