Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fjärrkontrollerad

()

Sortera

Vad är fritidsspel för barn?

Fotbollsspel

Foosball är ett spel som återskapar riktig fotboll. Dela upp i två lag om en till tre personer per lag. De regisserar 11 pjäser som representerar spelarna i varje lag. Varje lag strävar efter att slå en liten, stel boll i sin rivals mål och göra ett mål.

Biljardbord

Ett biljardbord är ett bord avgränsat av släta och randiga bollar. I våra dagar erbjuder biljardbordet en platt skiva vanligtvis konstruerad av stenbrottsskiffer, som är inlindad med tyg och täckt med vulkaniserade gummistötfångare, med det hela upphöjt över botten. Biljardbordet har sex fickor i hörnen och sidorna där bollarna kan förvaras. Du kan hitta fritidsspel i Tachan , Color Baby , Devessport .

Airhockey bord

Ett airhockeybord är ett av de mest välkända spelen. Ett airhockeybord är tillverkat av släta ytor som vanligtvis är tillverkade av plast. Detta spelbord täcks av utökade gränser som stoppar pucken. Det skapades ursprungligen av en grupp spelutvecklare från en biljardbordsfabrik i USA. De ville göra ett spel som var snabbare och mer spännande än pool, baserat på den berömda sporten ishockey.

top