Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Snowboardbindningar

()

Sortera

Hur väljer man snowboardbindningar för barn?

Snowboardbindningar för barn
Snowboardbindningar är prylarna som fäster stövlarna på snowboarden. I allmänhet håller snowboardbindningar skon stadigt så att du kan röra dig på brädan. Men om det exakta tempot överskrids släpps trycket i stöveln för att minimera hastigheten och på så sätt undvika risken för ett fall eller krasch. Snowboardbindning finns i många olika stilar för att användas till olika brädor. Dessa bindningar finns i många dimensioner och är gjorda av slitstarkt material. Du kan köpa Snowboard bindningar från Salomon , Burton och Nitro .

Tips för att välja snowboardbindningar
Snowboardbindningar används för att leverera all kraft från dina fötter till brädan så att de reagerar som du vill att de ska. Snowboardbindningar är en mycket viktig komponent i brädorna, så det är nödvändigt att köpa rätt bindning för personen. Här är några förslag att tänka på när du väljer snowboardbindningar.

Snowboardbindningar ska vara tillräckligt breda för att de enkelt kan fästas på brädan, men inte för breda att de är svåra att hantera när du åker brädan. Så välj alltid en exakt snowboardbindningsstorlek som är identisk med din bräda.
De flesta brädor och bindningar är kompatibla, men kontrollera dina bindningar innan du väljer hur kompatibla de är med din bräda och stövlar.
Tabellen bestämmer vilken typ av bindning du behöver för att behålla en bekväm passform så att man kan njuta av åkturen.

top