Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lunchpåsar

()

Sortera

Vad är en matlåda för barn?

Lunchpåsar

Matkassarna riktas till en praktisk låda som används för att bära mat, normalt till kontoret eller skolan. Matkassarna är i allmänhet gjorda av plast, är väl lufttäta och har vanligtvis en hållare för att hålla. Matkassarna finns i många storlekar och färger så att du kan välja färg och storlek efter ditt val. Du kan köpa matkassar från Cerda Group , Safta , Regatta , Diverse , Disney ,.

Lunchpåsar för barn

Lunchväskor för barn är ett måste nuförtiden. Lunchpåsarna för barn bör ha en separat påse för att förvara mellanmålet till måltiden. Lunchväskorna för barn har ofta dragkedjeförsedda fickor för extra förvaring och ett handtag för enkel och avslappnad hållning. Dessa väskor är inte särskilt stora och är också tillräckligt packade så att dina barn enkelt kan placera dem i sina lådor.

Matsäcksset för barn

Barnmatsäckssetet innehåller ofta två eller tre separata behållare för att lägga olika måltider i. Ibland har den även en separat påse för vattenflaskan. Barnmatsäckssetet är mycket hållbart och håller din måltid varm eller sval med ett helt isolerat material och kan enkelt torkas rent med ett foder som är säkert att äta. Den är skapad för att helt passa dina behov.

Disney matsäck

Disney matkasse är en av de bästa matkassarna på marknaden. De är lätta att hålla, skyddade för säkra mattemperaturer och tillräckligt stora för en vattenflaska eller extra mellanmål om det behövs. Disney matsäcken är gjord av slitstarkt material och är tålig. Men det mest tilltalande är att det har många stilar och mönster som kan pryda dessa matkassar.

top