Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Madrasser

()

Sortera

Vilka typer av vattenmadrasser är bäst?

Luftmadrasser är ett bra sätt att njuta av solen vid poolen. Uppblåsbara mattor är ett lämpligt alternativ för barn att leka i vattnet och hålla sig flytande. För att uppmuntra dina barn att njuta av vattenlekar kan du köpa en vattenmadrass som har rätt storlek för poolen eller till och med för användning i havet. Det finns ett brett utbud av madrasser tillgängliga på marknaden.
Den uppblåsbara madrassen ser ut som en liten simbåt där ditt barn säkert kan sitta och njuta av vattnet. Dessa vattenspel för barn ökar barnens intresse att komma i vattnet och tappa rädslan. Madrassen använder tjockt PVC material som är resistent mot höga temperaturer. Också; En uppblåsbar madrass är perfekt för simning. De olika stilarna och formerna på en uppblåsbar madrass gör att sitta eller ligga till ett mycket trevligt nöje.
Så om du letar efter en vattenmadrass till ditt barn kan du överväga de mest kända märkena som Intex , Fashy , Airmyfun och Jobe . Du kan hitta många olika former och färger på uppblåsbara mattor, formade som djur, mat eller andra föremål. Några exempel på luftmadrassformer för barn är: Intex fotorealistiska palmblad, enhörning, flamingo, krokodil, ananas, val och sköldpadda.

top