Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Intercoms

()

Sorter efter

Hvordan vælger man den bedste motorcykel samtaleanlæg til dig?

Motorcykel samtaleanlæg

Baseret på progressiv avanceret teknologi og opfindelse ændrede skabelsen af motorcykel samtaleanlægget væsentligt kontaktformen mellem bilister. Motorcykelsamtaleanlægget er en enhed, der bruges til at kommunikere med folk, mens de kører på deres motorcykler. Ved at bruge de bedst egnede samtaleanlæg til motorcykel , kan du føre samtaler med din kørende bande ved at bruge den nyeste kommunikationsteknologi og endda linke til din smarte gadget samt besvare opkald og også høre din yndlingsmusik, mens du kører motorcyklen. Du kan købe de bedste motorcykel samtaleanlæg fra Alpinestars , Shark , Sena , Schuberth og Shad .

Tips til at vælge en motorcykel samtaleanlæg

Den grundlæggende ting at huske på for at vælge en motorcykel samtaleanlæg er dens højeste interaktionsområde. Dette afhænger ganske enkelt af, hvor omfattende dit kørende mandskab er, og hvor du har tænkt dig at køre på dine motorcykler. Hvis din ridegruppe er lille, har du brug for et samtaleanlæg med en lille interaktionsrækkevidde på omkring 500m, men hvis din ridegruppe er stor, har du brug for et samtaleanlæg med en stor rækkevidde på omkring 1000m.
Vælg de samtaleanlæg , der giver autentisk lyd og høj kvalitet, og sørg for, at samtaleanlægget giver klare lydsignaler selv ved høje hastigheder.
Vælg samtaleanlægget med udviklede audio moderne teknologier såsom DSP og støj og også genklang stop evner. De spiller en vigtig rolle i at blokere støjen, der genereres af din motorcykelmotor, vind og trafik, for ultimativ lydklarhed.

top