Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Moottoripyörän suojapeitteet

()

Lajittele

Kuinka valita moottoripyörän suoja?

Jokainen, joka omistaa moottoripyörän, ymmärtää, että moottoripyörät tarvitsevat olennaista huoltoa. Myöhemmin monet moottoripyörämallit eivät tarvitse suojaa, koska ne on valmistettu suojapäällysteellä. Mutta moottoripyörien suojat on pidettävä perushoitona.
Vedenkestävän moottoripyörän suojan valitseminen pitää moottoripyöräsi kuivana samalla, kun kondenssivesi pääsee karkaamaan ja muodostumaan korroosiota.
Oikean moottoripyörän suojan valitseminen on tärkeää, jotta voit suojata pyörääsi sääolosuhteilta, kun se ei ole käytössä. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita parhaan moottoripyörän suojan tarpeisiisi:

Moottoripyörän suojuksen materiaali on tärkeä näkökohta. Etsi päällinen, joka on valmistettu kestävästä, vedenpitävästä materiaalista, joka kestää säätä. Materiaalit, kuten polyesteri tai nailon, joissa on polyuretaanipinnoite, voivat suojata moottoripyörää tehokkaasti sateelta ja UV säteiltä.
Varmista, että valitset moottoripyörällesi sopivan kokoisen suojuksen. Liian pieni kansi ei välttämättä tarjoa riittävää suojaa, kun taas liian suuri kansi voi olla vaikea käsitellä, eikä se välttämättä pysy paikallaan kovan tuulen aikana.
Asianmukainen tuuletus on tärkeää kosteuden kertymisen estämiseksi ja ilman kiertämiseksi moottoripyörän ympärillä. Etsi kansia, joissa on tuuletusominaisuudet, kuten verkkopaneelit tai tuuletusaukot ilmavirran mahdollistamiseksi. Kosteuden hallinnan helpottamiseksi ilmanvaihto on tärkeä ominaisuus melkein jokaisessa moottoripyöräelementissä.
Kannen kiinnitysmekanismi on tärkeä, jotta se pysyy tukevasti paikallaan kovalla tuulella tai muissa sääolosuhteissa. Etsi suojuksia, joissa on hihnat tai sidontanauhat, jotka voidaan kiinnittää moottoripyörän runkoon, jotta kansi ei puhalleta pois.

Auringon UV säteet voivat ajan myötä vaurioittaa moottoripyöräsi maalia ja muoviosia. Etsi suojakalvoja, jotka tarjoavat UV suojan estääksesi auringon aiheuttamat vauriot. Äärimmäinen kuumuus voi vahingoittaa moottoripyörääsi, joten se on suojattava kuumuudelta.

Tarkista yhteensopivuus moottoripyöräsi kanssa. Jotkut suojukset on suunniteltu sopimaan tietyntyyppisiin moottoripyöriin, kuten urheilupyöriin. Varmista, että valitset suojuksen, joka on yhteensopiva moottoripyöräsi merkin ja mallin kanssa.

Kaiken kaikkiaan oikean moottoripyörän suojuksen valinnassa on tärkeää löytää sellainen, joka on valmistettu kestävästä, vedenpitävästä materiaalista, on sopivan kokoinen, tarjoaa tuuletuksen ja UV suojan, jossa on turvallinen kiinnitysmekanismi ja joka on yhteensopiva moottoripyöräsi kanssa. Nämä tekijät huomioon ottaen voit valita moottoripyörän suojuksen, joka tarjoaa parhaan suojan pyörällesi. Merkkejä, joilta voit saada moottoripyöräsuojia, ovat Givi , Dainese , Polisport , Held ja Saddlemen .

top