Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Matkalaukut

()

Lajittele

Mikä on moottoripyörän matkalaukku?

Laukkuja, joilla säilytetään siinä henkilökohtaiset tavarat, jotka sinun on otettava mukaan matkalle, tunnetaan matkakasseina. Moottoripyörän matkalaukku on erityisesti suunniteltu laukku tai matkatavara, joka voidaan kiinnittää turvallisesti moottoripyörään henkilökohtaisten tavaroiden tai muiden tavaroiden kuljettamista varten moottoripyörällä ajettaessa. Nämä laukut on tyypillisesti valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten nahasta tai nailonista, ja niitä on eri muotoisia ja kokoisia, jotta ne sopivat erilaisiin moottoripyöriin ja matkustustarpeisiin.
Voit ostaa matkalaukkuja Alpinestars , Dainese , Bell , Klim ja Spidi . Vinkkejä moottoripyörän matkalaukun valintaan

Varmista, että jokaisessa osassa on kaksi vetoketjua, jotta voit lukita ne yhdessä.
Moottoripyörän matkalaukut on suunniteltu ominaisuuksilla, kuten useilla osastoilla, vedenpitävyydellä ja vahvistetuilla ompeleilla, jotka kestävät pitkän matkan moottoripyörämatkan. Ne voidaan kiinnittää moottoripyörän eri osiin, mukaan lukien takaistuimeen, sissy tankoon tai tavaratelineeseen, käyttämällä erilaisia kiinnitysjärjestelmiä, kuten hihnoja, benji nauhoja tai pikalukkoja.
Valitse matkalaukku , joka on valmistettu kevyestä materiaalista. Varmista, että laukku on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät sääolosuhteita ja tarjoavat riittävän suojan tavaroillesi.
Matkalaukun koko ja tilavuus ovat tärkeitä huomioitavia tekijöitä. Varmista, että laukku on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu kaikki tavarasi. Muista kuitenkin, että laukku ei saa olla liian suuri, jotta se vaikuttaa tasapainoosi ajon aikana.
Vaikka toiminnallisuus on välttämätöntä, harkitse tyyliisi ja mieltymyksiisi sopivan matkalaukun ostamista.

top