Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Lichaamsverzorging

()

Sorteren

Waarom is het belangrijk om je huid te verzorgen tijdens het motorrijden?

Motorrijden is een van de grootste geneugten in het leven, maar langdurig openstaan voor de zon kan verschillende huid en haarproblemen veroorzaken. De lucht om ons heen is gevuld met giftige chemicaliën die extreem schadelijke gevolgen hebben voor onze huid. Een gemakkelijke manier om de schadelijke ultraviolette straling en chemicaliën om te leiden, is door de onbedekte delen van uw lichaam af te schermen.
Bij warm weer wordt de huid blootgesteld aan extreme niveaus van ultraviolette straling, waardoor huidweefsel beschadigd kan raken en pigmentatie kan ontstaan. Om dit te omzeilen, is het essentieel dat u uw huid uitzonderlijk verzorgt. U moet SPF crème gebruiken die de huid beschermt tegen UV stralen en elke vorm van huidpigmentatie omleidt.
Bovendien kan motorrijden uw huid blootstellen aan schadelijke verontreinigende stoffen, zoals uitlaatgassen, vuil en puin. Blootstelling aan deze verontreinigende stoffen kan leiden tot huidirritatie, acne en andere huidproblemen.
Enkele manieren om tijdens het motorrijden voor je huid te zorgen, zijn onder meer het gebruik van een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30, regelmatig hydrateren en je gezicht en handen wassen na het rijden om vuil of verontreinigende stoffen te verwijderen.
U kunt huidverzorgingsproducten van deze merken kopen: Muc Off , Tatonka , Assos , Trespass en Airofit .

top