Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Motoren

()

Sorteren

Wat zijn motorfietsmotoren?

Motorfietsmotoren werken precies zoals automotoren presteren. Ze omvatten het cilinderblok, zuigers en een kop, inclusief de kleppenstoet. De motor gaat op en neer in het blok, gedwongen door uitbarstingen van een brandstof luchtmengsel dat is ontstoken door een vonk. Kleppen gaan open en dicht zodat het brandstof luchtmengsel zich bij het explosiegedeelte kan voegen.

Pakkingset:

Pakkingsets zijn gemaakt om een stempel tussen twee motorkappen te leveren. Motoren zijn door hun materiaal en proces onderhevig aan transformaties in temperatuur en spanning, terwijl motoronderdelen onderhevig zijn aan beweging. Terwijl de motor opwarmt en afkoelt, ondervindt hij druk van reductie en leegte, en motoronderdelen strekken zich uit, krimpen, duwen van elkaar weg en worden strakker gespannen.

Oliekeerringen kit:

Een kit met oliekeerringen is een verzameling oliekeerringen die worden gebruikt om lekkage van olie of andere vloeistoffen uit een mechanisch onderdeel te voorkomen. Oliekeerringen , ook wel asafdichtingen genoemd, zijn een soort mechanische afdichting die wordt gebruikt om lekkage van vloeistoffen uit een roterende as te voorkomen, zoals die in een motor of versnellingsbak.
Kits met olieafdichtingen bevatten meestal een verscheidenheid aan afdichtingen in verschillende maten en vormen om op verschillende soorten assen en toepassingen te passen. Deze afdichtingen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder rubber, siliconen en andere synthetische materialen, en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen, druk en blootstelling aan chemicaliën.

Koppelingswrijvingsplaten:

Koppelingswrijvingsplaten voor motorfietsen zijn vergelijkbaar met die in handgeschakelde voertuigen, maar zijn specifiek ontworpen voor gebruik in motorfietsen. Ze zijn een essentieel onderdeel van het koppelingssysteem van de motorfiets en spelen een cruciale rol bij het overbrengen van het vermogen van de motor naar de transmissie.
In een motorkoppelingssysteem zijn de wrijvingsplaten van de koppeling ingeklemd tussen de koppelingsmand en de koppelingsnaaf. Wanneer de koppelingshendel wordt ingedrukt, worden de koppelingsplaten ontkoppeld, waardoor de berijder kan schakelen of tot stilstand kan komen. Wanneer de koppelingshendel wordt losgelaten, grijpen de platen in elkaar, waardoor het vermogen van de motor naar de transmissie en uiteindelijk naar het achterwiel wordt overgebracht.
De merken die deze motorfietsmotoren aanbieden zijn Rizoma , UFO , EBC , Athena en Hi Q Tools .

top