Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Avgassystem

()

Sortera

Vad är avgaser för motorcyklar?

Avgaserna är en av de viktigaste och grundläggande delarna av motorcykeln. Det är en ingång för avloppsgaser som produceras i motorns brännkammare för att fly från motorcykeln. Ett motorcykelavgas i första hand tar bort avgaserna som kommer från motorn och avslöjar det för den yttre atmosfären. Dessutom gör det din motorcykel ljudlös, omvandlar de skadliga gaserna till mindre farliga och slutligen förbättrar motorcykelns totala prestanda.
Motorcykelavgassystem består vanligtvis av ett samlingsrör, ett mittrör och en ljuddämpare. Samlingsröret ansluter avgasportarna på motorn till mittröret, som sedan ansluts till ljuddämparen. Ljuddämparen innehåller ljudabsorberande material som minskar motorljudet samtidigt som avgaserna styrs ut ur fordonet.

Tillbehör till motorcykelavgaser:

Det finns ett brett utbud av eftermarknadsavgaser tillgängliga för motorcyklar som erbjuder olika fördelar och funktioner. Vissa avgassystem är designade för att öka motorns prestanda genom att minska mottrycket och öka luftflödet, medan andra är designade främst för estetiska ändamål. Det finns många olika tillbehör till motorcykelavgaser som ljuddämpare, ändlock kol, värmesköld, länkrör och ljuddämpare.

Funktioner av motorcykelavgaser:

Först och främst transporterar ett motorcykelavgas bort avgaserna som stiger upp från motorn och frigör dem till det yttre luftrummet.
Dessutom gör det motorcykeln tystare.
Omvandlar de farliga gaserna till lätt skadliga
Slutligen förbättrar det motorcykelprestanda.

När vi kommer till motorcykelprestanda spelar fjärilsporten en stor roll i att balansera baktrycket och på grund av det stärks motorcyklarnas prestanda. Det är en ny inkludering i OE avgassystem.
Dessa märken kommer att förse dig med exklusiva avgassystem som Akrapovic , GPR Exhaust Systems , Polisport , Remus , Gpr Exclusive och Leovince .

top