Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Løbesko

()

Sorter efter

Tips til at finde gode løbesko til børn

Sko er lige så vigtige som enhver anden garderobe for din lille. Brug af behagelige og stilfulde sko får dit barn til at se endnu mere perfekt ud. I kategorien sko betragtes børnesko til børn som attraktive og et must have element til dit barns garderobe.
Som forælder er det vigtigt at være opmærksom på, hvad der passer til dit barn, især med hensyn til løbesko.
Så set på nedenstående har vi illustreret nogle punkter, der kan hjælpe dig med at træffe en klog beslutning ved dit køb til din juniors løbesko.

• Inden du foretager et køb, skal du vente et øjeblik og se på formen på dine børns fødder. Det er vigtigt at se nærmere på, så du kan fortsætte dit køb i overensstemmelse hermed.
• Du skal være opmærksom på, at hvilken type løbesko der passer til ham/hende og får dem til at føle sig godt tilpas.
• Sko med mindre hæl er også velegnede, fordi det også tillader sideværts bevægelse.
• Da de unge løberes neuromuskulære vej endnu ikke er vant til, er minimale sko det bedste valg.
• Børn over 10 til 20 år er sandsynligvis bedst med polstrede sko, der giver mere støtte og øger komfortniveauet.
• Når kroppen vokser, bliver den ved med at ændre sig for at holde tingene i balance. Processen kaldes proprioception og tynde sålsko, der er tættere på jorden, tilskynder denne proces til at ske med lethed og komfort.

Nogle af de kendte og troværdige mærker i kategorien børnesko er som følger; Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .


top