Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Kjoler

()

Hvad er fordelene ved at have løbetjoler på?

Som enhver træning eller fysisk aktivitet bliver løb mere glædeligt og behageligt, når du er ordentligt klædt på. At bære en kjole, der holder dig ventileret, tør og komfortabel, er et godt valg til løb, selvom de mest almindelige muligheder for løbetøj er strømpebukser, skjorter, bukser, veste og jakker. Vejret udenfor bestemmer, hvad du skal have på på dine vej og trailløb.
Når det kommer til valg af løbetøj, er der flere funktioner, du skal huske på. Løbetøjet, du har på, skal have egenskaber som fugttransporterende, solbeskyttelse, hurtigtørrende, tommelfingerhuller, inderfor, pakkebar, kompression, isoleret mesh ventil og gnidningsfrie sømme. De fleste løbekjoler er lavet af polyester, merinould og nylonstoffer, og alle disse materialer har de ovennævnte egenskaber.

Fordele ved at bære en løbetjole

• Her er nogle fordele, som en løber kan få ved at bære den rigtige løbetjole;

• En af de vigtigste fordele ved at bære passende løbetøj er komfort. Et par gode sko med en god kjole kan gøre en kæmpe forskel i din løbeoplevelse. Brug af forkert tøj kan forårsage vabler, åndedrætsbesvær eller irritation af lårene.
• At have en ordentlig løbetjole på fra et mærke som Reebok giver bedre bevægelighed. En forkert størrelse på joggingbukser kan gøre det svært for løberen at løbe hurtigere.
• En ordentlig løbetjole kan beskytte dig mod vejret. Stoffer, der bruges i løbetøj, holder din krop kølig i varmt vejr eller varm i koldt vejr og får løberen til at yde sit bedste.


top