Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Asics

Βιώσιμη

Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Το Gel FujiTrabuco 4 είναι παπούτσια που τρέχουν για γυναίκες. Αυτό το μοντέλο δημιουργείται για επιφάνειες με διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας. Εάν έχετε ουδέτερο πέλμα , θα διαπιστώσετε ότι αυτή η έκδοση προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα

Τα αθλητικά παπούτσια σας δίνουν την άνεση που χρειάζεστε. Το συμπλήρωμα έχει την τεχνολογία Trusstic System που διατηρεί την ακεραιότητα του κομματιού μετά από κάθε βήμα. Στην μεσαία σόλα, έχει ένα σύστημα διπλής πυκνότητας που βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων και ευνοεί την κίνηση του ποδιού σε διαφορετικά επίπεδα.

Το παπούτσι που τρέχει έχει ενσωματωμένη θήκη για την αποθήκευση των κορδονιών. Η σόλα του από καουτσούκ περιλαμβάνει μια πλάκα που σας προστατεύει από τα διεισδυτικά αντικείμενα και τις πέτρες. Επιπλέον, περιλαμβάνει σχέδια πολλαπλών κατεύθυνσης που βελτιώνουν την πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Στο εσωτερικό του, έχει ένα πρότυπο που απωθεί τις κακές οσμές και επομένως σας κρατά υγιές και φρέσκο. Εκτέλεση διαδρομές δρόμο σας σε ένα παπούτσι thats που χτίστηκε για ποικίλες συνθήκες και όλα τα είδη των δρομέων. Επίπεδη ή απρόβλεπτη έδαφος? ταχύτητα ή απόσταση? ουδέτερο δρομείς που αναζητούν σταθερότητα ή ήπια overpronators αυτό μπορεί κανείς να τα κάνει όλα. Προστασία, πρόσφυση και τη σταθερότητα του, το τρίο των χαρακτηριστικών κάθε δρομέας μονοπάτι αναζητά, και αυτό το παπούτσι τους έχει σε αφθονία. Πλέον, τυπικοί να λαμβάνουν λιγότερο βάρος στην έρημο με ένα νέο, ελαφρύτερο άνω.

Πάρτε για όλα τα είδη των μονοπατιών με ένα παπούτσι που κατασκευάζονται για διαφορετικά εδάφη και δρομείς

Πάρτε μεγάλη πρόσφυση πάνω τόσο ήπια και απρόβλεπτη εδάφους

Εκτελέστε μεγάλες αποστάσεις με ένα ελαφρύ σχεδιασμό και άνετη άνω



χαρακτηριστικά:


Trusstic Σύστημα: Μειώνει το βάρος της σόλας μονάδα ενώ διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του τα παπούτσια.

Lace τσέπης. Μια τσέπη που επιτρέπει τα κορδόνια να μπαίνει μέσα και δεν έχουν εκτεθεί.

DuoMax Σύστημα Υποστήριξης: Ένα διπλό σύστημα πυκνότητα ενδιάμεση σόλα θέση να ενισχύσει την υποστήριξη και τη σταθερότητα, τοποθετούνται ειδικά αθλητισμού.

AHAR: Νέα φυσητό υλικό AHAR εξωτερική σόλα. Προσφέρει αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και βόλτα στο πόδι.

Ροκ Προστασίας Πλάκα. Προστατεύει το πόδι από αιχμηρά αντικείμενα, όπως πέτρες και κλαδιά.

Rearfoot και Forefoot συστήματος απορρόφησης κραδασμών GEL: μετριάζει σοκ κατά την πρόσκρουση και το βάδισμα φάσεις, και επιτρέπει την κίνηση σε πολλά επίπεδα καθώς οι μεταβάσεις πόδι του κύκλου του βαδίσματος.

3M Reflective: ανακλαστικό υλικό που παράγεται από την εταιρεία 3Μ, για νυχτερινή ασφάλεια.

Anti Gravel Tongue. Ειδική κατασκευή γλώσσα που αποτρέπει την είσοδο σκουπιδιών στη παπούτσι.

Solyte Ενδιάμεση σόλα Υλικό: Ένας αναπτήρας ενδιάμεση σόλα ένωση βάρος από το κανονικό ASICS EVA και SpEVA. Επίσης Fetures αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών και ανθεκτικότητα.

Trail Ειδική Σόλα: Reserved προεξοχές παρέχουν ανηφόρα και κατηφόρα πρόσφυση σε όλους τους τύπους εδάφους.

Μετρητής συμπλέκτη: εξωσκελετική φορτέτσα παρέχει βελτιωμένη υποστήριξη και δημιουργεί βελτιωμένη φτέρνα τοποθέτηση περιβάλλον.

SpEVA 55 Διαρκής: υλικό ASICS ενδιάμεση σόλα αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο ως μια διαρκή τεχνολογία για βελτιωμένη απορρόφηση των κραδασμών και άνεση.

ComforDry Πάτος: Αφαιρούμενη εσωτερική σόλα που παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και αντι μικροβιακές ιδιότητες για μια πιο δροσερή, στεγνωτήριο, υγιέστερο περιβάλλον.



Φροντίδα παπουτσιών:


Καθαρισμός: επιφανειακή βρωμιά όπως λάσπη και άμμος μπορεί να καθαριστεί με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή βούρτσα νυχιών, λίγο ζεστό νερό και ένα απαλό, αντι γράσο σαπούνι. Αυτό θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του βρωμιά, και είναι καλό να το κάνετε μία φορά σε μια στιγμή.

Πλύσιμο: Μην πλένετε στο πλυντήριο και αφαιρέστε την επένδυση κάλτσα ή εσωτερική σόλα και πλύνετε ξεχωριστά. Αυτό θα βοηθήσει να γίνει το εσωτερικό του παπουτσιού σας πιο φρέσκο. Κορδόνια μπορούν να πλυθούν ή να αντικατασταθεί.

Στέγνωμα: Μην τα τοποθετήσετε κοντά σε συσκευή θέρμανσης, όπως καλοριφέρ. Άμεση θερμότητα θα αλλάξει το σχήμα του shoe.Open έξω από το παπούτσι και στη συνέχεια γεμίστε το εσωτερικό με χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα. Το χαρτί θα απορροφήσει την υγρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού shoe.A διαρκεί περίπου δώδεκα ώρες για να στεγνώσει.



Παραγγείλτε τώρα Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes σας και μπορείτε να το λάβετε στο σπίτι μέσα σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes, με αυτόν τον τρόπο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Αυτή τη στιγμή Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes είναι άμεσα διαθέσιμο και η τιμή είναι 0 $. Με την ποικιλία μας σε Παπούτσια trail running άρθρα, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Χαρακτηριστικά Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Τεχνολογία Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Βιώσιμη Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Ψάχνετε για παπούτσια για τρέξιμο;

Σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Asics Gel FujiTrabuco 4 Trail Running Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed