Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Columbia

Βιώσιμη

Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο βουνό με το Rogue FKT II , αυτά τα παπούτσια για τρέξιμο που δημιουργήθηκαν από την Columbia θα σας καθοδηγήσουν σε όλα τα μονοπάτια. Αυτό το μοντέλο της μάρκας ξεχωρίζει για την ικανότητά του να απορροφά κρούσεις και ελαφρότητα.

Φορώντας την έκδοση είναι εγγυημένη η σταθερότητά σας. Η σόλα περιλαμβάνει ορισμένα στηρίγματα που δημιουργούν έλξη όταν ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε περίπλοκο έδαφος. Με αυτά τα παπούτσια προπόνησης , τα πόδια σας παραμένουν στεγνά επειδή ευνοεί τον αερισμό. Ο απρόσκοπτος σχεδιασμός του εξαλείφει την τριβή και την τριβή, διατηρώντας τα πόδια σας αερισμένα και φρέσκα.

Θα λάβετε προστασία επειδή το σχήμα της κάλτσας εμποδίζει την είσοδο ξένων αντικειμένων μέσα. Εξωτερικά, το αθλητικό συμπλήρωμα έχει τρισδιάστατες εκτυπώσεις που βοηθούν τη σταθερότητα του ποδιού. Η πτώση της έκδοσης είναι 10 χιλιοστά. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.

Για τα τρένα που τρέχουν extraordinaires, αυτό το παπούτσι έχει κατασκευαστεί με τις επιδόσεις και τη λειτουργικότητα στο μυαλό. Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια επιστημονική επιστήμη, αλλά αυτοί οι δρομείς είναι σίγουρα καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό κόσμο. Ο τρισδιάστατος εκτυπωμένος κλωβός τους κάνει μια κατασκευή χωρίς ραφή και κόλλα, εξασφαλίζοντας ελαφριά και ασφαλή υποστήριξη ανά πάσα στιγμή. Ο νέος σχεδιασμός της γλώσσας σημαίνει ότι μένει εκεί που πρέπει να είναι και δεν προσθέτει επιπλέον όγκο. Οι εξαιρετικά αποσβεσμένες μεσαίες σόλες πακετάρουν επίσης κάποια τεχνολογία στρεπτικής ακαμψίας και προστασίας, ενώ η σόλα προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία.

Χαρακτηριστικά:

UPPER: Ενημερωμένο εκτυπωμένο τρισδιάστατο κλουβί απομακρύνει τις ραφές και τις κόλλες παρέχοντας παράλληλα ελαφριά υποστήριξη. Νέα έξτρα φως FKT ™ γλώσσα για μια ελαφριά, καθαρή εφαρμογή. Ενισχυμένο καπάκι και φτέρνα για μεγαλύτερη προστασία και ανθεκτικότητα.

MIDSOLE: Μεσαίο στρώμα FluidFoam πλήρους μήκους για εξαιρετική απορρόφηση. Ελάχιστο, συν-χυτευμένο μέσο πόδι TrailShield για στρεπτική ακαμψία και προστασία. Υψόμετρο: 18 χιλιοστά πτέρνα / 8 χιλιοστά πρόσοψη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Οι ουσιαστικές προεξοχές παρέχουν προστασία πρόσφυσης και υπογείωσης. Διατρήσεις για αυξημένη ευελιξία και ομαλότερη μετάβαση καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου βηματισμού.

Τεχνολογία:

TRAILSHIELD:

Στρεπτική ακαμψία και σκληρή προστασία του πρόσθιου ποδιού.

FLUIDFOAM:

Ευέλικτη μεσαία σόλα με απαλή στήριξη μαξιλαριών για οδική ή διαδρομή.



Καλώς ήρθατε στη Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes ειδική προσφορά. Στο runnerinn, όχι μόνο μπορούν οι καταναλωτές να βρουν την καλύτερη τιμή για τον τρέξιμο και τρίαθλο εξοπλισμό, αλλά οι ειδικές πληροφορίες σε θέματα τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντων που ψάχνουν να αγοράσουν. Οι τιμές των προϊόντων είναι up-to-date και όλα τα απαραίτητα φίλτρα είναι διαθέσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνουν ομοειδή προϊόντα από τοπ κατηγορίες όπως Παπούτσια trail running head-to-head.

Χαρακτηριστικά Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Τεχνολογία Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Βιώσιμη Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Ψάχνετε για παπούτσια για τρέξιμο;

Σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Φως

13/10/2019

Rai

Ελαφρύ σπορ, λίγο δίκαιο μαξιλάρι Παράδοση 10

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Columbia Rogue FKT II Trail Running Shoes

Πολύ καλή ποιότητα

25/03/2019

eugen

Μια πολύ καλή ποιότητα για αυτά τα παπούτσια ... Είμαι πολύ ευτυχής να αγοράσω αυτό το στοιχείο.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed