Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Compressport

Βιώσιμη

Compressport Proracing

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Compressport Proracing

Compressport ProRacing Armsleeves παρέχει όλες τις επιδόσεις και την ανάκτηση οφέλη της συμπίεσης ενώ σας προστατεύει από τα εξωτερικά στοιχεία.


Ιδιαίτερα τεχνικό, είναι η πρέπει να έχει ένδυμα βραχίονα αξεσουάρ για κάθε σοβαρό αθλητή.


Η Compressport ProRacing Armsleeve θα γίνει το νέο σας σύμμαχος για κάθε βόλτα ή τη φυλή. Η προοδευτική συμπίεση δρα και στις δύο ζώνες μυϊκή του χεριού σας. Βελτιωμένη φλεβική επιστροφή και την απορρόφηση των κραδασμών είναι εγγυημένη σε όλο το μήκος του βραχίονα. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, των μυών δόνηση μειώνεται, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας σας.


Φορώντας ProRacing Armsleeves σας μετά την άσκηση θα βελτιώσει την ανάκτηση σας με τη μείωση πόνος των μυών και την εξάλειψη του γαλακτικού οξέος.


Το 360 μοίρες ΑΝΕΥ κατασκευή θα εγγυώνται τέλεια εφαρμογή. Η περιοχή του αγκώνα έχει ένα συγκεκριμένο μη θλίψη ύφασμα για περισσότερη άνεση.


Σε συνδυασμό με αυτό είναι η αποτελεσματική ρύθμιση της θερμοκρασίας: Η επίδραση του ηλιακού φωτός μπορεί να είναι πολύ εντατική και πραγματικά θερμαίνει χωρίς θεραπεία σκοτεινή ένδυσης. Ικανότητα απόδοσης σας είναι σοβαρά μειωμένη, επειδή το σώμα σας πρέπει να εξισορροπήσει την υψηλότερη θερμοκρασία.


Ενδυμάτων με COLDBLACK ® εμποδίζει το σώμα και τα ρούχα ζέσταμα και εγγυάται UPF τουλάχιστον 30. Είτε το τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία ή φορώντας armsleeves ProRacing σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του βραχίονα / πυρήνα σας για οποιοδήποτε υπαίθριο άθλημα.


Το εξυγιανθέν θεραπεία ® θα εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηρίων και επομένως να εξαλείψει οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή.


Θα εκκενωθεί η υγρασία εξαιρετικά καλά τόσο τα πόδια σας να παραμείνει δροσερό και ξηρό.



Τεχνολογία:


Αντιβακτηριδιακά


100% hygiénique. Le traitement SANITIZED ® βοηθός à la éviter croissance de bactéries et les καταπολέμηση naturellement odeurs. Il garantit une αίσθηση de toute la Fraîcheur journée.


COLDBLACK ® - Προστατευτική


Η COLDBLACK ® θεραπεία μειώνει τη συσσώρευση θερμότητας: το ύφασμα παραμένει δροσερό στην αφή? Ο κομιστής ιδρώνει λιγότερο, αισθάνεται καλύτερα και είναι σε θέση μεγαλύτερη απόδοση. Επίσης, παρέχει αξιόπιστη προστασία από τις ακτίνες UV και εγγυάται μια ελάχιστη προστασία UPF 30.


Διπλή Active συμπίεσης


Η προοδευτική συμπίεση δρα και στις δύο ζώνες μυϊκή του χεριού σας. Βελτιωμένη φλεβική επιστροφή και την απορρόφηση των κραδασμών είναι εγγυημένη σε όλο το μήκος του βραχίονα.


Ινών μασάζ-αποτελέσματος


Κάθε κίνηση προκαλεί μια μικρο-μασάζ που παρέχουν μια αίσθηση της ελαφρότητας και της ευημερίας. Πατενταρισμένη ινών.

Ινών μασάζ-αποτελέσματος


Morphoit


100% χωρίς ραφή, Compressport σας είναι πλεκτά να ταιριάζουν σε κάθε καμπύλη του σώματός σας τέλεια, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και την άνεση (δεν γδάρσιμο) τους.


Επίδοση


Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η διέγερση της ροής του αίματος αυξάνει την οξυγόνωση στους μυς. Τα όπλα σας αισθάνεστε ελαφρύτερα και λιγότερο τεταμένες.


Ανάκτηση


Μειώστε τους πόνους των μυών, την εξάλειψη του γαλακτικού οξέος και να βελτιωθεί η ανάκτηση σας φορώντας Compressport μετά το ντους (στο σπίτι, στο γραφείο, σε ένα αεροπλάνο, ...)


Αμορτισέρ


Το 360 ° απρόσκοπτη συμπίεση γύρω από το βραχίονα απορροφά το «ωστικό κύμα» επίδραση στους μυς, τις φλέβες και τις αρθρώσεις. Λιγότερους κραδασμούς σημαίνει καθυστερημένη μυϊκή κόπωση. Αντοχή σας σε παρατεταμένη άσκηση ενισχύεται!


Κανονισμό Θέρμο


Η ειδική πλέξιμο σας προστατεύει από το κρύο και Ελάχιστη, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν μέγιστη διαπνοή για το δέρμα σας. Η ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας βοηθά και υποστηρίζει μηχανισμό θερμο-ρύθμισης του δέρματος, ως εκ τούτου, σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια.


Υπερελαφρών


COMPRESSPORT ® σας δεν συγκρατούν το νερό και θα παραμείνει Featherlight σε όλες τις συνθήκες.



Compressport Proracing έχει την επίσημη εγγύηση από τη μάρκα Compressport. Αγοράζοντας στο ηλεκτρονικό μας τρέξιμο και τρίαθλο κατάστημα, θα έχετε Compressport Proracing στο σπίτι μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτή τη στιγμή το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο και η τιμή είναι 0 $. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Χαρακτηριστικά Compressport Proracing

Τεχνολογία Compressport Proracing

Βιώσιμη Compressport Proracing

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Compressport Proracing

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

2 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Compressport Proracing

υψηλής ποιότητας

14/03/2017

Mara

Προϊόν εξαιρετική και ευέλικτο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για το τρέξιμο ότι για το ποδήλατο.

Compressport Proracing

Μεγάλη μανίκια χέρι!

02/01/2017

Dalit

Το αγαπημένο μου μανίκια μέχρι τώρα! Εξαιρετικά ελαφρύ και κατασκευασμένο με λεπτό υλικό, αλλά αρκετά πλανήτη. Τέλειο για τα μέσα του καιρού τρέχει, ή για την έναρξη γρήγορα τρεξίματα και, στη συνέχεια, μειώνοντας όταν παίρνετε ζεσταθεί. Πολύ άνετα να τεθούν και να έχει επάνω.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Compressport Proracing

γεια

01/03/2017

Haim

Έρχεται σε ένα μανίκι ή δύο

Γεια σας, η τιμή είναι για το ζευγάρι. Χαιρετισμοί.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed