Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Dynafit

Βιώσιμη

Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Ελαφρότητα, έλξη και ανατροφοδότηση για πραγματικά Πλεονεκτήματα. Τα παπούτσια Feline Vertical Pro έχουν σχεδιαστεί για γρήγορες διαδρομές μικρής και μεσαίας διαδρομής σε δύσκολο έδαφος με απότομες κλίσεις, λάσπη και βράχο. Ο επαναστατικός σχεδιασμός των ωτίων, σε συνδυασμό με την ένωση XS Grip από το Vibram®, που προέρχεται από τον κόσμο της αναρρίχησης, παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και συνεχή αντίληψη της κατάστασης του εδάφους κάτω από το πόδι, επιτρέποντας στον δρομέα να εκμεταλλευτεί το 110% από τα πόδια. Η ενσωματωμένη ασπίδα άνθρακα στην μεσαία σόλα εγγυάται προστασία από βράχια, καθώς και μεγαλύτερη σταθερότητα και σίγουρη κίνηση. Η μειωμένη μεσαία σόλα, που συνδυάζεται με το σύστημα Minimal Fit που αγκαλιάζει το πόδι, παράγει ένα εξαιρετικά ελαφρύ, αντιδραστικό και ακριβές παπούτσι το οποίο είναι ιδανικό για φιλόδοξους αθλητές που ανταγωνίζονται σε διαγωνισμούς μικρής και μεσαίας απόστασης.

Χαρακτηριστικά:

Ελάχιστη προσαρμογή:

Μια εφαρμογή που αγκαλιάζει στενά το εμπρόσθιο μέρος του ποδιού μαζί με μια ακριβή φτέρνα: για επιθετικές διαδρομές σε χαλαρό έδαφος και απαιτητικούς διαδρόμους εξασφαλίζοντας παράλληλα πλήρη έλεγχο και αποτελεσματικότητα.

Σύστημα γρήγορης ραφής:

Ultra Midsole:

Προσανατολισμός κίνησης, υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών για ασφαλείς και ασφαλείς διαδρομές μέσης και μεγάλης απόστασης, χάρη στην κατασκευή Duo Motion με διπλή πυκνότητα EVA. Αξιόπιστο, φυσικό footstrike εγγυάται η μεσαία σόλα Multipad, η οποία προσαρμόζεται δυναμικά στην αντοχή του εδάφους, σε συνδυασμό με μια περιορισμένη σταγόνα 8 mm.

Μοναδική πτώση 4.0mm:

Drop "είναι η διαφορά στη σόλα μεταξύ του ύψους στη φτέρνα και του ύψους στο μπροστινό μέρος του ποδιού.

Κάθετη μεσαία σόλα:

Εξαιρετική αντιδραστικότητα, ακρίβεια και ευαισθησία, σχεδιασμένη να ταιριάζει σε φιλόδοξους αθλητές σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, σε αγώνες και σε εκπαιδευτικές εκδρομές. Η εξαιρετικά ελαφριά μεσαία σόλα στο EVA έχει πολύ χαμηλό προφίλ και παρέχει ελάχιστη πτώση 4 mm.

Κατακόρυφη εξωτερική σόλα από Vibram®:

Για να παρέχουν άριστη πρόσφυση και σταθερή αντίληψη για καλή προσκόλληση στο έδαφος, τα πέλματα της σόλας Vibram παρουσιάζουν ένα επαναστατικό σχέδιο που προσφέρει άμεση ανατροφοδότηση. Η λαβή σε υγρές και λεπτές επιφάνειες προέρχεται από μια ένωση που ονομάζεται Megagrip. Το καλό φρενάρισμα στην κάθοδο και η προσαρμοστικότητα στο τραχύ έδαφος εγγυώνται οι βαθιές αυλακώσεις στη φτέρνα.

Ασπίδα άνθρακα:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Βάρος: 250g

Τεχνολογία:

Άλπεις Τρέξιμο:

Φωτισμένοι αλλά ακόμα ισχυροί σαν λεοπάρδαλη χιόνι, αυτοί οι ορεινοί δρομείς είναι εν κινήσει σε διαφορετικό έδαφος. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, οι δύσκολες διαδρομές και τα πεδία χιονιού και σκουριάς θέτουν ειδικές απαιτήσεις σε ένα συγκεκριμένο εργαλείο εκτός δρόμου. Και ψάχνουμε για εξαιρετικές λύσεις: έξυπνα ελαφριά, αθλητική εφαρμογή, διαρκή αντοχή και προστασία του αθλητή.

Δωρεάν περιήγηση:

Το Free Touring μπορεί να συγκριθεί με το surfing. ένα παιχνίδι έλλειψης βαρύτητας και φυγόκεντρες δυνάμεις, μόνο που παίζεται σε ένα βουνό. Ο δωρεάν εξοπλισμός Touring βλέπει τη συγχώνευση της βελτιστοποίησης βάρους, η οποία εξοικονομεί ενέργεια στην ανάβαση και μοναδική ικανότητα απόδοσης στην κάθοδο. Οι γνήσιοι ελεύθεροι τουριστές είναι οι ορειβάτες που προσανατολίζονται προς την κατεύθυνση της κάθοδος και κερδίζουν την ανταμοιβή της περιήγησης σε απρόσβλητο χιόνι από τις ασκήσεις των δικών τους μυών. Κερδίστε τη σειρά σας; όπως η φράση πηγαίνει.

Ski Touring:

Οι ειδήμονες μεταξύ των τουριστών σκι, που απολαμβάνουν μια ευχάριστη ανάβαση ακολουθούμενη από μια ποικίλη και κομψή κάθοδο. Έχουν το πλεονέκτημα της γνώσης που αποκτήθηκε από τον τύπο 1 και του τμήματος ταχύτητας touring. Το Set Ski Touring προσφέρει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για ευρύ φάσμα χρήσεων. Ο καθένας από αρχάριους έως επαγγελματίες μπορεί να επιστρέψει στην κύρια δραστηριότητα του σκι στην εξοικονόμηση ενέργειας και στις απολαυστικές καταδύσεις.

Speed ​​Touring:

Αυτή η πειθαρχία είναι για την ταχύτητα και την αντιμετώπιση των προκλήσεων των υψηλών βουνών. Σε κάποιο βαθμό, είναι σαν να μεταφέρουμε ανταγωνιστικούς αγώνες σε ένα υψηλού υψομέτρου ορεινό περιβάλλον. Ταχύτητα σε συνδυασμό με ένα υψηλό ορεινό τοπίο. Η κορυφαία πειθαρχία στο σπορ ορειβασίας σκι είναι εκδρομές στα 8.000 μέτρα συν κορυφές των Ιμαλαΐων και Karakorum. Ακριβώς σε αυτό το είδος περιβάλλοντος, όπου είναι ζωτικής σημασίας να περάσετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στην επικίνδυνη ζώνη και να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους. Η ταχύτητα είναι συνώνυμη με την ασφάλεια μέχρι εδώ. Πρέπει να είστε σε θέση να βασίζεστε 100% στον εξοπλισμό σας, ακόμη και αν το βάρος έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Πρέπει να είναι σε θέση να αντέχει τους διάφορους τύπους εδάφους, την απότομη κλίση και τις διαφορετικές συνθήκες χιονιού που το αλπικό περιβάλλον ρίχνει σε αυτό.

Τρέξιμο σκι:

Από το τρέξιμο στο σκι. Οι δρομείς σκι ανέρχονται στις κορυφές σε ταχύτητες ανάληψης αναπνοής, παίρνουν λίγα δευτερόλεπτα για να αλλάξουν τα δέρματα στα σκι και να κάνουν μια μεγάλη πτώση στην κορυφαία ταχύτητα σε έναν αγώνα ενάντια στο ρολόι. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις χρόνους μικρότερους των 40 λεπτών που έχουν καταγραφεί για αναβάσεις σε κορυφές 1.000 μέτρων. Όπως συμβαίνει και στην αγωνιστική κατηγορία 1, ο λόγος βάρους / απόδοσης διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί το επίκεντρο της συλλογής DYNAFIT Ski Running, η οποία συνδυάζει το χαμηλό βάρος με τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης.

Υπερβολική λειτουργία:

Το Ultra Run σημαίνει κατακτήσεις αποστάσεων άνω των 42 χιλιομέτρων (26,2 μίλια), μερικές φορές μεγαλύτερες από τα 100 χιλιόμετρα (62 μίλια). Αυτές οι εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις απαιτούν όχι μόνο ένα ειδικό επίπεδο αντοχής και δύναμης μεταξύ των αθλητών, αλλά και προϊόντα που έχουν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο προστασίας και καθοδήγησης. Και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε έδαφος προσφέρει η αλπική ύπαιθρος. Παρά τη μέγιστη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του γραναζιού, το υπόλοιπο ελαφρύ είναι απόλυτη ανάγκη.

Κατακόρυφη λειτουργία:

Μια ανταγωνιστική μορφή εκτέλεσης που πραγματοποιείται σε απότομα εδάφη. Οι κάθετες αθλητές τρέχουν σε υψηλές ταχύτητες στο βουνό και φαίνονται να αψηφούν τη βαρύτητα. Είναι εξαιρετικά κατάλληλα, ασφαλείς και έχουν εξαιρετικά γρήγορες αντανακλάσεις. Χρησιμοποιούν πολύ λίγα εργαλεία, αλλά αυτά που κάνουν χρήση επιλέγονται ξεχωριστά: Ο λόγος απόδοσης προς βάρος διαδραματίζει ζωτικό ρόλο σε αυτά τα προϊόντα και αποτελεί βασικό ζήτημα στην ανάπτυξη της συλλογής κατακόρυφης κίνησης.



Σκέφτεστε να αγοράσετε Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes; Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα με αστέρι runnerinn, στο online τρέξιμο και τρίαθλο κατάστημα. Η τιμή είναι 0 $, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ! Στο runnerinn μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και να βρείτε προϊόντα από Dynafit στην καλύτερη τιμή. Όλα μας τα τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα έχουν εγγύηση ποιότητας του κατασκευαστή.

Χαρακτηριστικά Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Τεχνολογία Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Βιώσιμη Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Ψάχνετε για παπούτσια για τρέξιμο;

Σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Dynafit MS Feline Vertical Pro Trail Running Shoes

Κάθετη υπέρ

01/10/2018

carlos

απίστευτο, να παραγγείλετε ένα μέγεθος περισσότερο

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed