Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Inov8

Βιώσιμη

Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Η επόμενη γενιά των off trail παπούτσια σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη πρόσφυση πάνω ακραία εδάφη. X TALON για την ταχύτητα και την ευκινησία. X ΝΎΧΙ για την αντοχή και την άνεση. Σχεδιασμένο για τρέχει γρήγορα πάνω από ακραίες ανάγλυφο του εδάφους, η νεώτερη προσθήκη στην θρυλική σειρά X TALON προσφέρει αυξημένη αντοχή και βελτιωμένη πρόσφυση σε ένα τέλειο ελαφρύ, ευέλικτο πακέτο. Ιδανικό για έπεσε και αγωνιστικά βουνό.

Χαρακτηριστικά:

Για όλες τις ακραίες έδαφος τρέξιμο, συμπεριλαμβανομένων των off συνθήκες μονοπάτι που συναντώνται στα βουνά και καταρρίπτει.

Φαινομενική λαβή: Re μηχανικής δεύτερης γενιάς Χ TALON εξωτερική σόλα με την ένωση DUAL C (ένα μείγμα μέσης και σκληρά κολλώδη λάστιχα) για βελτιωμένη ανθεκτικότητα και εκλεπτυσμένη διαμόρφωση στήριγμα για γρήγορη απελευθέρωση από λάσπη και συντρίμμια.

Αποκτήστε περισσότερα μίλια έξω από τα παπούτσια σας: Βιομηχανία ηγετική ελαφρύ ανώτερο υλικό αυξάνει την αντοχή. Το υλικό, σε συνδυασμό με το νέο πλέγμα γλώσσα, βοηθά σημαντικά διαπνοή παπούτσι.

Τρέξτε γρήγορο και ευέλικτο: ταιριάζει Παπούτσια ακρίβειας εξασφαλίζει μια γρήγορη αίσθηση, ενώ οι μικρές τομές στην εξωτερική σόλα αυξήσουν την ευελιξία και την περαιτέρω μείωση του βάρους. Δυναμική Περιτονία Band παραδίδει χαμένη ευκαιρία για την ενέργεια με κάθε διασκελισμό.

Απολαύστε περισσότερη προστασία: Ενισχυμένο πλαίσιο toe παρέχει εξαιρετική προστασία σε καταβάσεις, και ενάντια πέτρες και άλλα συντρίμμια. Νερού απωθούνται από ανθεκτικό ανθεκτική νερό επίστρωση.

Προσδιορισμός:

Βάρος: 225g / 7,9 ουγκιές

Drop: 4mm

Ενδιάμεση σόλα: Χυτή EVA

Fit: Precision Fit

Σόλα: 3 χιλιοστά

Τεχνολογία:

DFB: Η πατενταρισμένη Δυναμική Περιτονία Band ™ (DFB) μιμείται το Εργάτης Επίδραση παρέχοντας μια κλωτσιά της ενέργειας με κάθε βήμα, βοηθώντας τον αθλητή να κινείται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

Ακρίβεια Fit: ακρίβεια σε φόρμα μας προσφέρει μια στενή τοποθέτηση τακούνι που κλειδώνει το παπούτσι στη θέση του, ενώ το μπροστινό τμήμα του πέλματος είναι επίσης κοντά τοποθέτηση. Αυτό όλο ακριβή εφαρμογή εξασφαλίζει την ελάχιστη εσωτερική κίνηση όταν τρέχει σε όλα τα εδάφη. τακτοποίηση ακρίβεια ταιριάζει εκείνους με ένα στενότερο μπροστινά πόδια και αθλητές που χρησιμοποιούν το προϊόν για σύντομες περιόδους



Μην περιμένετε άλλο και αγοράστε Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes! Στο runnerinn όλα τα Ανδρικά παπούτσια προϊόντα έχουν την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή της μάρκας Inov8. Αγοράζοντας στο τρέξιμο και τρίαθλο κατάστημα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που ανήκουν στη τρέξιμο και τρίαθλο κοινότητα μας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Τεχνολογία Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Βιώσιμη Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Ψάχνετε για παπούτσια για τρέξιμο;

Σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Inov8 X Talon 225 P Trail Running Shoes

Inov8

21/01/2017

Sagar

πολύ καλή αγορά, ακριβώς αυτό q ψάχνει για μια πτώση, χαμηλή και πολύ καλό κράτημα στο βρεγμένο και λασπωμένο έδαφος.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed