Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Smartband

()

Sorter etter

Hvordan fungerer et smartband?

Med den kontinuerlige forbedringen av teknologien har livet blitt mye enklere og praktisk. Et av fremskrittene innen den nyeste teknologien er de smarte båndene. Siden så mange treningssporere er tilgjengelige på markedet, anses smarte bånd alltid for å være den beste holdbare, kostnadseffektive og smarte gadgeten som er lett å bruke, som kanskje ikke bare gir et klassisk utseende, men også gir en rekke helserelaterte fordeler.
De smarte båndene hjelper ikke bare med å motta anrop og meldinger, men det kommer med uendelige andre fordeler som sporing av hjerteslag og med muligheten til å holde oversikt over trinnene vi har tatt, samt å telle forbrente kalorier og kartlegge ruten .

Det hjelper med egenovervåking for å spore opp ytelse og for å bringe kontinuerlige forbedringer med sanntidsinformasjon.
Hovedsakelig er smartbåndene integrert med en hyggelig storskjerm, superlett, integrert GPS, vannmotstand og lang batterilevetid.

Hvordan det fungerer

Et smart bånd analyserer hele tiden kroppens bevegelser på et 3 akset akselerometer. Med kontinuerlig lagring av data blir den slitt og slått på, noe som gjør at trackeren kan registrere alle bevegelsene og sjekke hjerteslag.
Noen av de mest kjente smartband merkene er tilgjengelige for å ha det beste produktet: Garmin , Xiaomi , Amazfit , Denver , Muvit .


top