Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Stoppeklokke

()

Sorter etter

Hvordan lese en stoppeklokke

Teknologiske fremskritt har omfattet alle områder av livet. Vi er alle omgitt av enheter som gjør livet mye mer komfortabelt og praktisk.
Stoppeklokker er en av de bemerkelsesverdige fremskrittene i moderne tid som ikke bare gir den nøyaktige tiden, men også hjelper til med stafetttider, tidtaking av runder og en annen tidsramme du ønsker å måle.
Flere stoppeklokker er vanligvis tilgjengelige med en variasjon i funksjoner basert på deres funksjonalitet.

Minne stoppeklokker

Denne typen stoppeklokke er tilgjengelig med en variasjon i skjermen som kan være dobbel og trippel. Den doble skjermen viser akkumulert tid og akkumulert mellomtid, mens trippelskjermen viser de siste rundene.

Nedtelling stoppeklokker

Disse typer klokker kommer med opp og nedtimere. Hovedfunksjonen til denne stoppeklokken er den gjentatte nedtellingstidtakeren som starter fra nåtid og nedtelling til null.

Time out stoppeklokker

Som navnet antyder brukes dette ofte i lagidretter, og hovedfunksjonen til denne typen stoppeklokke er "time out".

Vanntette stoppeklokker

Disse stoppeklokkene er tilgjengelige med funksjonen motstand under vannet. Imidlertid bør man avstå fra å ta den i vannet, da den kan slutte å fungere når en knapp trykkes.
Du kan velge en stoppeklokke fra et kjent merke som Casio , Finis .

top