Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Pannebånd

()

Sorter etter

Hva er de beste løpepannebåndene?

Løpende pannebånd

Løpehodebånd er en enkel og nyttig, men vanligvis svært viktig løpeassistent. Viktigst av alt, et løpehodebånd vil slutte å svette fra å komme inn i øynene når du løper, redusere blending fra solen, og også holde deg varm mens du kombinerer en elegant finish til løpeantrekket ditt. Løpepannebånd for menn kommer i fantastiske farger. Du kan kjøpe løpepannebånd for menn fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , La Sportiva .

Beste løpepannebånd

Dette er noen av de beste løpepannebåndene gitt nedenfor:

Buff Banda UV
Buff Banda UV er det beste løpehodebåndet med en 360 graders kontemplativ design for å gi beskyttelse i alle situasjoner. Laget av svettetransporterende materiale for å absorbere svette fra pannen. Dette pannebåndet er veldig tøyelig og varig. Beregnet for løping i mer oppvarmet vær, er håret ditt bundet på plass sikkert, men takknemlig for det svetteabsorberende fleksible materialet. Den er tilgjengelig i svart, brun og attraktive kule utskrifter.

Nike dobbeltsett pannebånd
Nike Double settet pannebånd er tynne, elastiske pannebånd og er utmerket for å holde håret ut av ansiktet uten å legge på for mye vekt eller varme. De holder silikonisolasjon for å sikre at de ikke vil skifte. Dette pannebåndet er veldig behagelig under lange løpeturer. Laget av svetteabsorberende materiale for å beskytte deg mot svette og dårlig lukt.

Adidas Move pannebånd 3 par
Dette pannebåndet har stilige silikonfester inne i hårbåndet fordi pannebåndet har en anti skli funksjon. Håret ditt vil holde seg på plass under alle treningsaktiviteter.


top