Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pingispöytä

()

Kuinka valita pingispöytä?

Valittavana on monia vaihtoehtoja, eikä aina ole parasta pöytää sinulle. Pyrimme auttamaan sinua valitsemaan pöytätennispöydän, joka parhaiten vastaa täsmällisiin vaatimuksiisi.
Olemme auttaneet asiakkaita valitsemaan oikeat pingispöytit jo monta vuotta, joten meillä on oikea konsepti siitä, mikä voisi olla sinulle paras.
Pöytätennispöytä voi olla vain se, mitä tarvitset pelikykyjesi tasoittamiseksi ja hyvien hetkien jakamiseen muiden kanssa. Ping pong tarjoaa sinulle nautintoa ja samalla voit polttaa paljon kaloreita.

Ominaisuudet, jotka on otettava huomioon valittaessa pingispöytää

Pinnan paksuus viittaa pöydän yläosan paksuuteen; se on mahdollisesti merkittävin tekijä, joka sinun tulee muistaa valitessasi pingispöytää. Pienemmät pöydät pomppaavat epäsäännöllisesti, joten sinun tulee olla keskittyneempi. Yritä valita pöytä, jonka paksuus on 25 mm, koska se sopii sekä ulko että sisäpeleihin.
Pöytätennispöydän paino liittyy suoraan sen kestävyyteen: raskaasta materiaalista valmistettu pöytä palvelee pitkään. Turnauspöytä voi painaa yli 320 puntaa. Henkilökohtaiset pöydät ovat kevyempiä. Valitse siis paino tarpeidesi mukaan. Kehyksen kestävyys on toinen tärkeä näkökohta pöytävalinnan määrittämisessä. Etsi pöytä, jonka tukeva runko on valmistettu parhaista materiaaleista.
Pingispöydät ovat saatavilla osoitteista Softee , Enebe ja Spokey .

top