Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Verkot

()

Lajittele

Kuinka valita tennisverkot?

Tennisverkossa vallitsee sääntö, että mitä paksumpi lanka, sitä pidempään verkko kestää. Erillisissä tehtaissa käytetään erilaisia narujen ominaisuuksia, erilaisia kokeilustrategioita ja erilaisia ompeluprosesseja, jotka kaikki vaikuttavat verkon laatuun.
Korkean profiilin otteluissa ja monissa tennisseuroissa ympäri maailmaa käytetään verkkoja, joissa on 3,6 mm neulotut narut. Kouluissa sitä käytetään verkkona 2,6 mm kudotulla nyörillä.

Tennisverkon valintaopas

Tennisverkkosi koko riippuu tenniskenttäsi mitoista. Joten mittaa tuomioistuin määrittääksesi tarvitsemasi verkon koon. Aseta merkit kentän ulkopuolelle mittaaksesi kentän. Verkon normaali koko on kuitenkin 43 jalkaa pitkä.
Tennisverkkoja voidaan punota kahdella ensisijaisella tavalla. Perussyy punomiseen kiertymisen sijaan on se, että pallo putoaa lähemmäs verkkoa, kun pallo osuu verkkoon sen sijaan, että se pomppaa takaisin. Voit valita valintasi mukaan yksipunosverkon tai kaksoispunosverkon. Yksipunosverkkoa käytetään henkilökohtaiseen käyttöön ja kaksoispunottua verkkoa koko joukkueelle.
Tennisverkkoja voidaan tehdä useista eri kankaista, mutta sopivimmat ovat nailon ja polyesteri. Valitse siis nylonista tai polyesteristä valmistetut tennisverkot , koska ne kestävät paremmin UV säteiden ja muiden säävaikutusten aiheuttamaa painumista.
Babolat , Yonex , Dunlop , Softee ja Wilson ovat brändejä, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tennisverkkoja.

top