Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Takit

()

Lajittele

Kuinka valita takki tenniksen pelaamiseen?

Tennistakki on tärkeä varuste, koska kun haluat urheilla ja olet kylmissä olosuhteissa. Tennistakin ulkokuori tehdään fleecestä tai synteettisestä materiaalista, joka on viimeistelty vakaalla vedenpitävällä kerroksella. Monet tennistakit suojataan valmistetuilla pehmusteilla, jotka on yleensä valmistettu langoista. Näitä takkeja käytetään, kun haluat pelata tennistä talvikaudella.

Lasten tennistakit voidaan valmistaa eristävällä sisäpehmusteella ja vettä hylkivällä tavalla. Laadun, mukavuuden ja lämmön yhdistelmä antaa tennistakin lämpöä ja kestävyyttä pelata tennistä vaikeimmissa kylmän sään tilanteissa. Tämän takin kangas on hengittävää ja pitää sinut viileänä pelatessasi.

Muut takit estävät tuulen ja ovat melko hengittäviä, mikä hyödyttää selkeää säätä. Nautimme myös tästä takista, koska se tarjoaa hämmästyttävän peittävyyden samalla kun se antaa silti liikkumisvapauden. Tennistakin tulee olla tiukka, mutta ei liian tiukka. Kokeile ostaa takki osoitteista Babolat , Adidas , Tecnifibre , Joma ja Salming .

top