Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Shakerit

()

Lajittele

Kuinka valita ja hoitaa paras shaker pullo

Jos etsit täydellistä shaker pulloa, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä;

Sinun on valittava shaker pullo , jonka kapasiteetti on tarpeeksi kapasiteettia kuluttavan nestemäärän säilyttämiseen, joten harkitse tarpeitasi ennen kuin valitset shaker pullon.

Materiaali

Pullot ovat pääosin muovia. Markkinoilla on kuitenkin saatavana myös muita lajikkeita, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muiden materiaalien sekoituksesta. Kun punnitaan kestävyystekijä, ruostumaton teräs on kestävin vaihtoehto. Softee , Gold Nutrition , Pure2Improve ja Torq ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia shaker pulloja urheilijoille ja kuntoilijoille.

Saranoitu tai kierrekorkki

Yleisesti ottaen markkinoilla on kahdenlaisia shaker pulloja : flip top ja kierrekorkki. Flip top pullot on helppo avata peukalolla. Toisaalta urheilusekoitin , jossa on kierrekansi, vaatii sen avaamisen ja sulkemisen kuin purkin, mutta tämä on turvallisempaa eikä vuotovaaraa ole.

Kuinka käyttää ravistelupulloja

Shaker pullojen käyttö ei ole vaikea tehtävä. Useimmat valmistajat toimittavat jo painetut ohjeet shaker pakkaukseen. Sinun tarvitsee vain lisätä sekoitusmekanismi ja neste. Lisää sitten jauhe ja haluamasi maku. Sulje korkki ja ravista pulloa voimakkaasti noin 30 sekunnin ajan.
Lopuksi on suositeltavaa pestä shaker pullo aina jokaisen käyttökerran jälkeen. Pullot on hyvä pestä lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella.

top