Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Asics

Βιώσιμη

Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

Εάν θέλετε να παραμείνετε σταθεροί ενώ κινείτε στην πίστα, χρησιμοποιήστε το Gel Padel Professional 2 SG . Είναι ουδέτερα παπούτσια που σας βοηθούν να μετακινήσετε άνετα. Το κομμάτι είναι ελαφρύ.

Το χαμηλό βάρος του καθιστά την ιδανική εναλλακτική λύση για χρήση όσο θέλετε . Σύμφωνα με την προηγούμενη έκδοση, αυτό το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας περιλαμβάνει νέα υλικά και βελτιωμένη δομή. Στο κεντρικό τμήμα, τα υποδήματα έχουν αιχμές για να βελτιώσουν την υποστήριξη και τη λαβή ακόμα και σε πολύ αμμώδεις επιφάνειες.

Μέσα στα συσσωρευμένα συστήματα απόσβεσης, έχει ένα στρώμα SpEVa που μειώνει τις κρούσεις του ποδιού και βελτιώνει την απόδοση της ενέργειας . Τόσο στην πλάτη όσο και στην εμπρός πλευρά, έχει κάψουλες πηκτής για να εξασφαλίσει ομαλότητα στη μετάβαση. Όσο για το κομμάτι, περιλαμβάνει συνθετικά υφάσματα και ένα πλέγμα για να το μετατρέψει σε ένα αναπνεύσιμο κομμάτι. Αυτός ο τύπος υποδημάτων από την Asics συνδυάζει πολλές αποχρώσεις και ένα ποιοτικό σχέδιο. Πάρτε γύρω από ολόκληρο το δικαστήριο σε ένα παπούτσι padel χτίστηκε για τους πιο γρήγορους, πιο επιθετικούς παίκτες padel. Sprint προς την μπάλα και κατά μήκος της γραμμής βάσης με ένα επίθεμα προώθησης, μια τεχνολογία στο παπούτσι που σας βοηθά να επιταχύνει και να ωθήσει μακριά. Και η συγκεκριμένη padel ΓΓ εξωτερική σόλα δίνει το σωστό ποσό των πρόσφυση όταν μετακινείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Παίξτε άνετα με GEL απορρόφηση των κραδασμών στο πίσω και μπροστινό Πάρτε για κάθε μπάλα με ένα ελαφρύ παπούτσι thats που χτίστηκε για την ταχύτητα



Χαρακτηριστικά:


Καλιφόρνια Slip Lasting: Για τη σταθερότητα και την άνεση. Άνω είναι ραμμένο γύρω από ένα καμβά ή EVA σκάφους και συνδέεται άμεσα με την ενδιάμεση σόλα.

ComforDry Πάτος: Αφαιρούμενη εσωτερική σόλα που προσφέρει απορρόφηση των κραδασμών και αντι μικροβιακές ιδιότητες για ένα ψυγείο, στεγνωτήρα, υγιέστερο περιβάλλον.

Trusstic Σύστημα: Μειώνει το βάρος της σόλας μονάδας διατηρώντας τη δομική ακεραιότητα του τα παπούτσια.

PGuard: Ενισχυμένα ένωση καουτσούκ / ρητίνη που συνδέονται με το μπροστινό τμήμα του πέλματος που παρέχει αυξημένη αντοχή και προστασία.

Solyte Ενδιάμεση σόλα Υλικό: Ένας αναπτήρας ενδιάμεση σόλα ένωση βάρος από το κανονικό ASICS EVA και SpEVA. Επίσης Fetures αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών και ανθεκτικότητα.

Anti Gravel Tongue: Ειδική κατασκευή γλώσσα που αποτρέπει την είσοδο σκουπιδιών στη παπούτσι.

Rearfoot και Forefoot συστήματος απορρόφησης κραδασμών GEL: μετριάζει σοκ κατά την πρόσκρουση και το βάδισμα φάσεις, και επιτρέπει την κίνηση σε πολλά επίπεδα καθώς οι μεταβάσεις πόδια μέσα από τον κύκλο του βαδίσματος.

ΡΗΡ (εξατομικευμένη εφαρμογή Τακούνι: 2 στρώματα της γραμμής αφρού μνήμης το κολάρο και μούχλα στο τακούνι αθλητές, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη εφαρμογή.

AHAR +: Νέα φυσητό υλικό AHAR εξωτερική σόλα. Προσφέρει αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών, ανθεκτικότητα και βόλτα στο πόδι.

Αφαιρούμενη Sockliner: EVA sockliner μορφοποιημένα με το σχήμα του ποδιού, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί για να φιλοξενήσει μια ιατρική ορθωτικών.



Τεχνολογία:


Αφαιρούμενη Sockliner: EVA sockliner μορφοποιημένα με το σχήμα του ποδιού, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί για να φιλοξενήσει μια ιατρική ορθωτικών.

PGuard: Ενισχυμένα ένωση καουτσούκ / ρητίνη που συνδέονται με το μπροστινό τμήμα του πέλματος που παρέχει αυξημένη αντοχή και προστασία.

Solyte Ενδιάμεση σόλα Υλικό: Ένας αναπτήρας ενδιάμεση σόλα ένωση βάρος από το κανονικό ASICS EVA και SpEVA. Επίσης Fetures αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών και ανθεκτικότητα.



Στην smashinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας τένις και padel προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes; Είστε τυχεροί, διότι στο smashinn στο Γυναικεία παπούτσια καταλόγου και Παπούτσια τένις κατηγορία, προσφέρουμε άλλα τένις και padel προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

Τεχνολογία Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

Βιώσιμη Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Asics Gel Padel Professional 2 SG Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed