Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλουζάκια

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για ένα μπλουζάκι τένις με κουπί;

Το χτύπημα στο γήπεδο με τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι εξίσου απαραίτητο με την εκμάθηση των βασικών στοιχείων του αθλήματος. Επηρεάζει την απόδοση και την άνεση του παίκτη ενώ παίζει τον αγώνα.
Το να παίζεις τένις ή τένις κουπί απαιτεί πολλή συγκέντρωση. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένου εξοπλισμού όπως παπούτσια τένις, σορτς, κάλτσες και σίγουρα μια καλής ποιότητας μπλούζα τένις . Όταν ψάχνετε για το καλύτερο πουκάμισο τένις, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος, την άνεση, την ποιότητα, την εφαρμογή, το χρώμα και το σχέδιο. Το παν είναι να δείχνεις και να νιώθεις καλά.
Τα πουκάμισα τένις είναι κατασκευασμένα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την απομάκρυνση της υπερβολικής υγρασίας από το δέρμα. Αυτά τα μπλουζάκια είναι κατασκευασμένα από υβριδικό πολυεστερικό υλικό μικροϊνών, ειδικά σχεδιασμένο για να απομακρύνει τον ιδρώτα του σώματος. Ο ιδρώτας από την επιφάνεια του ρούχου εξατμίζεται γρήγορα, βοηθώντας το δέρμα να παραμείνει στεγνό και δροσερό.

Η Adidas έχει επίσης εισαγάγει πολλές προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής υφασμάτων σε αθλητικές φανέλες που βοηθούν τους αθλητές να αποδίδουν τα μέγιστα χωρίς να ανησυχούν για τον ιδρώτα και την υγρασία. Η Adidas βασίζεται σε κατασκευασμένο ύφασμα για να σχεδιάσει ανδρικά πουκάμισα τένις που κρατούν τους παίκτες στεγνούς, δροσερούς και άνετους. Οι ίνες του υλικού συνδυάζονται με μικροΐνες που μοιάζουν με πλέγμα και υφαίνονται με μικρές κουκκίδες από αλουμίνιο και ασήμι που κρατούν τον ιδρώτα μακριά από το σώμα, με αποτέλεσμα μια αίσθηση δροσιάς. Μπορείτε να αγοράσετε την κορυφαίας ποιότητας ανδρική μπλούζα padel από δημοφιλείς κατασκευαστές όπως Babolat , Nox , Lacoste , Asics και Adidas .

top