Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ισοθερμική ένδυση

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιο είναι το σωστό αθλητικό σουτιέν;

Μαλακό σουτιέν για τένις

Το μαλακό σουτιέν για τένις είναι ένα σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι γυναίκες ενώ παίζουν τένις. Το παιχνίδι τένις περιλαμβάνει πολλά άλματα και γρήγορες κινήσεις. Το μαλακό σουτιέν για τένις προσφέρει μέγιστη διαχείριση αναπήδησης και κατάλληλη κάλυψη για να μειώσει την κίνηση του στήθους. Αυτό το σουτιέν έχει μαλακές τιράντες που δεν γλιστράουν και δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα όταν παίζετε τένις.

Αθλητικό σουτιέν

Το αθλητικό σουτιέν είναι ένα σουτιέν που παρέχει στήριξη στο στήθος μιας γυναίκας ενώ συμμετέχει σε διαφορετικά αθλήματα. Το αθλητικό σουτιέν είναι πιο σταθερό από τα κανονικά σουτιέν, ανακουφίζει την ταλαιπωρία. Πολλές γυναίκες φορούν αθλητικά σουτιέν για να ανακουφίσουν τους πόνους και τον σωματικό πόνο που προκαλούνται από την κίνηση του στήθους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σουτιέν με ψηλή επένδυση

Μειώνοντας την ενόχληση στο στήθος και την πιθανή κίνηση, το σουτιέν με ψηλή επένδυση μπορεί να ενισχύσει την ευχαρίστηση της προπόνησης. Αυτό παρέχει υποστήριξη και επιτρέπει τον έλεγχο της τριβής ενώ παρέχει το πιο ανυψωμένο επίπεδο στήριξης.

Στρώματα βάσης αθλητισμού

Οι αθλητικές στρώσεις βάσης είναι ρούχα που τροφοδοτούν το σώμα σας με ένα επιπλέον στρώμα ρούχων. Τα αθλητικά στρώματα βάσης είναι άνετα, αλλά ευάερα και παρέχουν ικανότητα απορρόφησης ιδρώτα, μόνωση και διαχείριση θερμοκρασίας. Μπορείτε να αγοράσετε αθλητικά στρώματα βάσης από Nox , Adidas , Joma και Puma .

top