Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Φόρμες

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε μια φόρμα για γυναίκες;

Γυναικεία αθλητική φόρμα

Η γυναικεία φόρμα δύο τεμαχίων δεν είναι μόνο άνετη αλλά και ένα από τα καλύτερα ρούχα για αθλήματα όπως το τένις. Είναι τέλεια για προπόνηση καθώς και λειτουργούν ως τέλεια αθλητικά ρούχα. Μπορείτε να αγοράσετε γυναικείες αθλητικές φόρμες από Adidas , Joma , Mizuno , Puma και Star Vie .

Συμβουλές για να επιλέξετε αθλητική φόρμα

Το υλικό της αθλητικής φόρμας, δηλαδή το ύφασμα με το οποίο παράγεται, παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της φόρμας που θα επιλέξετε. Πρέπει να εξετάσετε το υλικό πριν κάνετε την επιλογή σας.
Όπως και κάθε άλλο ρούχο, οι αθλητικές φόρμες σας πρέπει να σας ταιριάζουν σωστά. Εάν το παντελόνι είναι πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ ή πολύ άνετο, δεν είναι μόνο άβολο αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει άσχημα την απόδοσή σας. Και, επιπλέον, μπορούν να εμποδίσουν το δρόμο σας εάν παρεμβαίνουν στην τροχιά σας.
Επιλέξτε μια φόρμα που αποτελείται από αεριζόμενο υλικό και μπορεί να απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα σας για να σας κρατήσει στεγνή και δροσερή. Οι μάρκες που φημίζονται για τις γυναικείες φόρμες τους είναι οι Adidas, Joma και Star Vie .
Οι αθλητικές φόρμες έρχονται σε διάφορα στυλ, από κλασικά φούτερ και συνδυασμούς με hoodie μέχρι πιο μοντέρνα σχέδια. Επιλέξτε ένα στυλ που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο και στις δραστηριότητες για τις οποίες σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

top