Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Grep

()

Sorter etter

Hvordan velge en padel grep størrelse?

Et tillegg som er plassert direkte på racketstøttematerialet er kjent som Padel Under grip. Padlehåndtaket er sammensatt av viskoelastisk materiale som reduserer svingninger på grunn av dets molekylære arrangement. Materialet er produsert og utviklet med begrepet motstand. Padel Under grip beskytter leddene i armen og hånden din mot vibrasjoner og alt trykket som utvikles i spillet. Ved å bruke en paddle tennis Under grip blir grepet mer behagelig og sterkere og kraften i slaget forsterkes. Du kan kjøpe den beste paddelen med lavt grep fra Dunlop , Shockout og Head .

Tips for valg av størrelse på padlenevene

For å velge riktig grepstørrelse, er det en metode som du enkelt kan velge riktig grepsstørrelse på. Hold padle racketen med et forehand grep, midten av hånden skal være mot nøyaktig vinkelen som fronten av strengen på racketen. Plasser pekefingeren på den andre hånden i intervallet mellom kantene på fingrene og håndflaten. Hvis det ikke er nok plass til fingeren er grepet for lite, hvis det er stort mellomrom mellom fingrene og håndflaten er grepet for stort. Å bruke et grep som ikke er for stort eller for lite over en lengre periode påvirker ikke bare prestasjonen din alvorlig, men kan også føre til tennisalbueproblemer.

top