Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γιλέκο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα γιλέκο για σκι;

Ένα γιλέκο είναι ένα ιδανικό στρώμα για να προστατευτείτε από τις θερμοκρασίες και τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες στις πλαγιές. Ειδικά τις ανοιξιάτικες μέρες που κατευθύνεστε προς τα βουνά, τα γιλέκα μπορούν να είναι ένα υπέροχο ρούχο για να σας δώσουν την απαιτούμενη ζεστασιά και άνεση. Μπορείτε επίσης να φορέσετε τα γιλέκα κάτω από τα σακάκια. Το Columbia Vest σας κρατά ζεστό τη νύχτα κατά τους ανοιξιάτικους μήνες ή όταν πέφτει το πρώτο χιόνι.

Όπως κάθε άλλο ένδυμα που επιλέγετε για σκι, είναι απαραίτητο να αναζητήσετε τα βασικά χαρακτηριστικά όπως μόνωση, αδιαβροχοποίηση, διαπνοή και ζεστασιά όταν αγοράζετε ένα ελαφρύ υβριδικό γιλέκο Black Diamond. Το πιο εξωτερικό στρώμα, όπως τα μπουφάν του σκι ή τα φούτερ με κουκούλα, παίζει καθοριστικό ρόλο στο να σας κρατά ζεστούς και άνετους από τα στοιχεία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η αγορά του σκι έχει επεκταθεί πολύ. Σήμερα, μπορούμε να βρούμε τα πιο λειτουργικά και τεχνικά προηγμένα ρούχα σκι. Τεράστιες βελτιώσεις έχουν επίσης παρατηρηθεί στην κατασκευή γιλέκων σκι χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, τις τεχνικές κατασκευής και τα χαρακτηριστικά, όπως διχτυωτούς αεραγωγούς, τσέπες και φερμουάρ, το Regatta Vest έχει γίνει η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου. Το μεσαίο γιλέκο ταχύτητας Dynafit προσθέτει ένα στρώμα μόνωσης χωρίς να προσθέτει βάρος στο συνολικό σας ντύσιμο. Γιλέκα για σκι είναι διαθέσιμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες σε κορυφαία επώνυμα καταστήματα όπως Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit και Volcom .

top