Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Φούτερ

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί να επιλέξετε ένα φούτερ για σκι;

Στην κορυφή των λόφων, θα έχει παγωνιά και κρύο, επομένως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό το κλίμα. Πριν ξεκινήσετε να αγοράζετε νέα ρούχα για σκι και άντρες με φούτερ σκι, υπάρχουν μερικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα σωστά ρούχα για σκι. Να θυμάστε ότι τα ρούχα του σκι είναι ακριβά, επομένως αξίζει να επιλέξετε τα σωστά ρούχα για τις ανάγκες σας.
Είναι καλύτερα να φοράτε λειτουργικά ρούχα από συνθετικά υλικά. Τα φούτερ είναι η ιδανική επιλογή όταν κατευθύνεστε προς τα βουνά. Τα φούτερ του σκι είναι ζεστά, αναπνέουν και άνετα. Μπορείτε να αποκτήσετε μια μεγάλη ποικιλία από θερμικά φούτερ και Head hoodies για άνδρες από κορυφαίες μάρκες Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit και Volcom .
Πάνω από τα μονωτικά στρώματα βάσης, θα πρέπει πάντα να φοράτε ένα λειτουργικό μεσαίο στρώμα που θα μπορούσε να είναι είτε ένα πουλόβερ είτε ένα φούτερ με πλήρες φερμουάρ Icebreaker. Ένα φούτερ παρέχει συνεχή ζεστασιά στο σώμα σας, σκουπίζει την υγρασία και σας κρατά στεγνό. Τα φούτερ συμπληρώνουν τα ρούχα του σκι καθώς διατηρούν τη βέλτιστη θερμοκρασία σώματος ενώ σας επιτρέπουν να κινείστε εύκολα. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι όταν επιλέγετε θερμικά φούτερ ή Atomic hoodie για άνδρες, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σφιχτά στο σώμα σας.

top