Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Fischer

Βιώσιμη

Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

$ 517.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

Τα FISCHER The Curv TI TPR+RS 10 PR Alpine Skis είναι μια επιλογή υψηλών επιδόσεων για τους λάτρεις του σκι. Με ένα κομψό σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από συνδυασμό μπλε, μαύρου και κόκκινου χρώματος, αυτά τα σκι δεν είναι μόνο ελκυστικά οπτικά, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στις πλαγιές.

Τα σκι κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν μέγιστο έλεγχο, σταθερότητα και ευαισθησία. Τα ένθετα τιτανίου στη δομή παρέχουν εξαιρετική ακαμψία στρέψης, ενισχύοντας τη μετάδοση ισχύος ενώ μειώνουν τις δονήσεις. Αυτό επιτρέπει στους σκιέρ να διασχίζουν δύσκολα εδάφη με ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Τα Curv TI TPR+RS 10 PR σκι έχουν μεσαίο ακτίνα στροφής, καθιστώντας τα ευέλικτα τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές στροφές. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για σκιέρ με διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και προτιμώμενους τρόπους σκι. Είτε απολαμβάνετε το σκάλισμα ακριβών τόξων είτε κάνετε γρήγορες, ευέλικτες στροφές, αυτά τα σκι προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία και πρόσφυση στις άκρες.

Με μια ευρύτερη διάσταση κάτω από τα πόδια, αυτά τα σκι παρέχουν επιπλέον πλευστότητα στο βαθύ χιόνι, ενισχύοντας την εμπειρία του σκι εκτός πίστας. Η συμπερίληψη ενός ισχυρού συστήματος δέσμης RS 10 εξασφαλίζει την βέλτιστη μεταφορά ισχύος από τον σκιέρ στο σκι, εξασφαλίζοντας μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ακρίβεια σκάλισμα.

Σχεδιασμένο για προχωρημένους και έμπειρους σκιέρ που λαχταρούν εξοπλισμό υψηλών επιδόσεων, τα FISCHER The Curv TI TPR+RS 10 PR Alpine Skis προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία στις πλαγιές. Είτε τρέχετε σε μια καλοδιατηρημένη διαδρομή είτε εξερευνάτε το έδαφος εκτός πίστας, αυτά τα σκι παρέχουν τη σταθερότητα, την ευαισθησία και τον έλεγχο που απαιτούνται για να κατακτήσετε οποιαδήποτε αλπική πρόκληση.



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι ή άλλα προϊόντα της μάρκας Fischer στην Σκι κατηγορία στο snowinn, είστε τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη προσφορά σε διάφορα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε σκι δραστηριότητες με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε επίσης την Αλπικό σκι συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε σκι προϊόντα από Fischer, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

Τύπος καμπύλης

Καμπύλη Σπάτουλα

Πλάτος πλατφόρμας

66-70 mm

Πακέτο Σκι

Nαι

Επίπεδο

Ενδιάμεσο-έμπειρος

Φύλο

Unisex

Ηλικία

Ενήλικας

Προτεινόμενη Χρήση Snowinn

Πλαγιές

Τεχνολογία Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

Βιώσιμη Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Fischer The Curv TI TPR+RS 10 PR Αλπικά Σκι

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed