Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Helly hansen

Βιώσιμη

Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι

$ 137.49

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι


Δεν χρειάζεται να περιμένετε περισσότερο, σας παρουσιάζουμε το νέο παντελόνι ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΜΟΝΩΣΕΙΣ , έχει χαλαρό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Κατασκευασμένο από HELLY TECH Performance ύφασμα που παρέχει στο ρούχο μεγαλύτερη στεγάνωση, αντοχή στον αέρα και αναπνοή. Οι ερμητικές ραφές του εγγυώνται μεγάλη μόνωση από τη θερμότητα του σώματος

Έχει δύο πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ και μια μέση με velcro ρύθμιση για μεγαλύτερη άνεση. Ελαστική ρύθμιση στο κάτω στρίφωμα των ποδιών, για μεγαλύτερη άνεση όταν φοράτε μπότες. Έχει ενισχυτικό ύφασμα για μεγαλύτερη αντοχή. Είναι ένα υδατοαπωθητικό ένδυμα.
Χαρακτηριστικά:

Helly Tech® Performance

Υφασμάτινη κατασκευή 2 στρωμάτων

2-way stretch fabric

Πλήρως μονωμένο

Πλήρως ραφή σφραγισμένο

Ενίσχυση για την ανθεκτικότητα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Υφασμα:

Πρόσωπο: 100% Πολυεστέρας

Πίσω: 100% πολυουρεθάνη

βάρος: 520g

Τεχνολογίες:

2 Way Stretch: Ευκολία κίνησης και άνεση 2-way stretch fabric για εύκολη κίνηση ή για να καταστεί δυνατή η πιο άνετη εμφάνιση.

DWR: Ανθεκτική επεξεργασία αντιδιαβρωτικής υγρασίας. Η θεραπεία με αδιαπέραστο νερό προστίθεται στα εξωτερικά υφάσματα για να είναι πιο αδιάβροχα και αναπνεύσιμα. Η υδρόφοβη επεξεργασία καθιστά το νερό, το χιόνι και τη βρωμιά ξεφλουδισμένο και βοηθά στη διατήρηση της απόδοσης και της αντοχής στην επιδερμίδα μακροπρόθεσμα.

Εξαερισμός: Μηχανικός αερισμός εξαερισμού μέσω φερμουάρ για τον βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας. ο εξαερισμός μέσω των αεραγωγών είναι τσαλακωμένος κατά τη διάρκεια της αυξημένης κίνησης

Ενίσχυση: Υφασμάτινο εξώφυλλο σε κρίσιμες περιοχές. Ενίσχυση στις κρίσιμες περιοχές για αντοχή και προστασία. Χαρακτηριστικά είναι τα ενισχυμένα αγκώνες, κάθισμα, γόνατα και κάτω στρίφωμα για την προστασία του χρήστη και την εξασφάλιση πλήρους απόδοσης σε όλη τη διάρκεια ζωής του ενδύματος.

Ρυθμιζόμενη μέση: Ρυθμιζόμενη μέση, με κορδόνι για ατομική εφαρμογή και άνεση. Η ρυθμιζόμενη μέση εξασφαλίζει ατομική εφαρμογή για τη βελτίωση της άνεσης και της λειτουργικότητας. Η ρυθμιζόμενη μέση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για στενότερη ή πιο χαλαρή εφαρμογή για να κλειδώσει σε ζεστό αέρα ή να βελτιώσει τον μηχανικό αερισμό υπό άσκηση.

Wrzip: Τα αδιάβροχα φερμουάρ προσφέρουν προστασία από τον άνεμο και τη βροχή για μικρότερες χρονικές περιόδους, αλλά δεν εμποδίζουν τη διείσδυση του νερού με την πάροδο του χρόνου.



Με Helly hansen Legendary Insulated Παντελόνι, εγγυάται τον καλύτερο σκι εξοπλισμό. Επιπλέον, στο snowinn μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές του κλάδου. Επιλέξτε εμας για σκι κατάστημα και να επικεντρωθεί μόνο στην απόλαυση της άνεσης ότι οι καλύτερες μάρκες σας δίνουν, όπως Helly hansen. Η ομάδα μας σκι ειδικοί μοιράζονται ειλικρινής σχόλια τους για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη απόφαση. Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε την φθηνότερη Γυναικεία ρούχα προσφορά πάντα.

Χαρακτηριστικά Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι

Μήκος

Μακρύ

Χρώμα

Μαύρο

Χαρακτηριστικά

Ανθεκτικό στο νερό

Θερμικά

Αντιανεμικό

Τέντωμα

Είδος παντελόνι

Μονωμένιο

Τεχνολογία Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι

Βιώσιμη Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Helly Hansen Legendary Insulated Παντελόνι

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed