Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Line

Βιώσιμη

Line Blend Αλπικά Σκι

$ 458.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Line Blend Αλπικά Σκι

Το LINE Blend Alpine Skis Multicolor είναι ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας σκι που σχεδιάστηκε ειδικά για το αλπικό σκι. Αυτά τα σκι είναι κατασκευασμένα για να αποδίδουν και να διαπρέπουν σε διάφορες συνθήκες χιονιού, καθιστώντας τα κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους σκιέρ.

Με ένα πολύχρωμο σχέδιο, τα σκι ξεχωρίζουν όχι μόνο στις πλαγιές, αλλά και διαθέτουν μια ανθεκτική κατασκευή. Είναι κατασκευασμένα με έναν ισχυρό και ελαφρύ πυρήνα, παρέχοντας σταθερότητα και απόκριση κατά την πλοήγηση σε απόκρημνα εδάφη και το σκάλισμα μέσω των στροφών.

Τα Blend Alpine Skis είναι σχεδιασμένα με μέτριο πλάτος μέσης, προσφέροντας μια ευέλικτη απόδοση σε διάφορες επιφάνειες χιονιού. Συνδυάζουν τη σταθερότητα και την άκρη του παραδοσιακού καμπερ με την παιχνιδιάρικη και ευέλικτη μορφή του rocker, δημιουργώντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ ελέγχου και ευελιξίας.

Εξοπλισμένα με τεχνολογία all-mountain rocker, αυτά τα σκι έχουν πρώιμη άνοδο στην άκρη και την ουρά, η οποία βοηθά στην έναρξη των στροφών και τη διατήρηση της πλεύσης στο χιόνι σκόνης. Το καμπερ κάτω από τα πόδια εξασφαλίζει καλή λαβή άκρης σε σκληρές και παγωμένες συνθήκες.

Επιπλέον, τα σκι έρχονται με μια στιβαρή πλευρική κατασκευή που ενισχύει τη μετάδοση ισχύος από άκρη σε άκρη, επιτρέποντας ακριβή έλεγχο και απόκριση. Αυτή η δυνατότητα βελτιώνει επίσης τη ανθεκτικότητα, καθιστώντας τα σκι ανθεκτικά στις κρούσεις και διατηρώντας την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

Συνολικά, το LINE Blend Alpine Skis Multicolor είναι μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή για σκιέρ που θέλουν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ορεινό έδαφος. Είτε ταξιδεύετε στις περιποιημένες πλαγιές, εξερευνώντας τις περιοχές εκτός πίστας ή χτυπώντας το πάρκο τερέν, αυτά τα σκι παρέχουν μια διασκεδαστική και δυναμική εμπειρία σκι.



Θέλετε να ξέρετε άλλα σχετικά σκι προϊόντα Line έχει; Στο snowinn, μπορειτε να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα Αλπικό σκι αντικείμενα έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές. Line Blend Αλπικά Σκι iείναι στις καλύτερες τιμές και σε απόθεμα! Κάντε χρήση του ασφαλούς μας συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μετά την αγορά.

Χαρακτηριστικά Line Blend Αλπικά Σκι

Τύπος καμπύλης

Καμπύλη Σπάτουλα και ουρά

Πλάτος πλατφόρμας

96-100 mm

Πακέτο Σκι

Όχι

Επίπεδο

Ενδιάμεσο-έμπειρος

Φύλο

Unisex

Ηλικία

Ενήλικας

Προτεινόμενη Χρήση Snowinn

Σκι ελεύθερης κατάβασης (freeride)

Σκι Freeride

Τεχνολογία Line Blend Αλπικά Σκι

Βιώσιμη Line Blend Αλπικά Σκι

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Line Blend Αλπικά Σκι

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed