Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Millet

Βιώσιμη

Millet Atna Peak Jacket

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Millet Atna Peak Jacket

Για την αγνή χαρά του σκι μέσα από το φρέσκο χιόνι, αυτό το γυναικείο σκι είναι ζεστό και ίσο με κάθε είδους κακές καιρικές συνθήκες, παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη άνεση. Για freeriding ή χιονοδρομικές πίστες, σας προστατεύει από την κακοκαιρία και δημιουργεί ένα κομψό αποτέλεσμα συνδυάζοντας δύο διαφορετικούς τύπους στρωματοποιημένων υφασμάτων, STRETCH vs STRUCTURED των οποίων η διανομή ποικίλει ανάλογα με το χρώμα! Το Stretch αυξάνει την κινητικότητα και το δομημένο ύφασμα είναι πιο ανθεκτικό στη φθορά. Αυτό το θηλυκό σακάκι σκι προσφέρει ανθεκτική αντίσταση στο χιόνι και τον άνεμο, παρέχοντας γεμισμένη, ζεστασιά υψηλής απόδοσης για να κρατήσει έξω το κρύο. Το άνετο γυναικείο σακάκι LD ATNA PEAK JKT είναι πάντα μια πρακτική επιλογή όταν βγαίνει στο χιόνι, με την αποσπώμενη φούστα και κουκούλα χιονιού, μανίκια με λυράκια που φράσσουν το χιόνι, εξαερισμό και πολλαπλές τσέπες για τεχνικά αξεσουάρ. Με το διακριτικό σχεδιασμό της, συνδυάζει τέλεια τα βράδια, όταν βγείτε από το σκι.

Τεχνικές πληροφορίες:

Ξήρανση:

Το DRYEDGE; Μεμβράνη εξασφαλίζει αδιάβροχη και αναπνεύσιμη απόδοση. Είναι ιδανικό για δραστηριότητες υψηλής έντασης, καθώς βελτιώνει την προστασία και την άνεση. Όλα DRYEDGE; οι ραφές προϊόντων είναι θερμοσυγκολλημένες.

Dual Tech κατασκευή:

Ο συνδυασμός των συμπληρωματικών υλικών με τρόπο που μεγιστοποιεί τα οφέλη καθενός και ενισχύει τη λειτουργικότητα του προϊόντος, για βελτιωμένη αντοχή στην τριβή, κινητικότητα και διαχείριση υγρασίας.

Χαμηλή επίδραση:

Το LOW IMPACT είναι ένα μοναδικό πρότυπο που βασίζεται σε δύο βασικά κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού: φιλικό προς το περιβάλλον υλικό (τουλάχιστον το 40% του βάρους του προϊόντος πρέπει να χρησιμοποιεί φιλικό προς το περιβάλλον υλικό) και πιστοποιήσεις (το 80% του βάρους του προϊόντος πρέπει να είναι εγκεκριμένο από το BLUESIGN®) .

Σφραγισμένες ραφές:

Οι ραφές κλειστές με θερμότητα 13 mm (αντί των 20 mm) μειώνουν την κατανάλωση κόλλας και ταινιών εκτός από την αύξηση της δυνατότητας αναπνοής. Αυτή η διαδικασία απαιτεί ειδικές γνώσεις και εγγυάται την πλήρη αδιάβροχη προστασία του κελύφους Gore Tex®.

Χαρακτηριστικά:

Αθλητική, προστατευτική εφαρμογή

Κουκούλα με φερμουάρ με τρισδιάστατο σύστημα ρύθμισης

Κλείσιμο στο κέντρο με υδατοαπωθητικό φερμουάρ

2 τσέπες χειροκίνητης τσέπης με φερμουάρ, με βουρτσισμένη επένδυση + 1 τσέπη στο στήθος με φερμουάρ και με ενσωματωμένο υαλοκαθαριστήρα + 1 τσέπη με πιέτες. 1 εσωτερική τσέπη με τσέπη με τροφοδοσία καλωδίου ήχου + εσωτερική τσέπη

Σταθερή φούστα χιονιού + Σύνδεση συστήματος παντελονιού;

Κορδόνι με κουρτίνα + ρυθμιζόμενες μανσέτες + εσωτερικές μανσέτες Lycra®

Δραστηριότητες:

Σκι

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Υφάσματα: DRYEDGE; ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΡΙΟ 2L // 10 000mm / 10 000 g / m² / 24h // C0 DWR // 100% PES

ΞΗΡΕΣΤΕ; ΜΑΥΡΟ DOTS 2L // 10 000mm / 10 000 g / m² / 24h // C0 DWR // 100% PA

Μόνωση: ΥΠΟΔΟΧΗ // // 100% PES

Επένδυση: ULTRALIGHT DOWNPROOF // C0 W / R // 100% PA

ΒΑΡΟΣ: 1300 γρ

Φροντίδα:

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ:

Τα ρούχα των κεχρί πρέπει να πλένονται στο μηχάνημα στους 30 ° C και να ξηραίνονται από το μηχάνημα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας. Για να εξασφαλίσετε το βέλτιστο πλύσιμο χωρίς να υποβαθμίσετε το προϊόν, κλείστε όλα τα κλεισίματα τύπου velcro, τις ασφάλειες και τα φερμουάρ και χαλαρώστε τα ελαστικά κορδόνια περίσφιξης πριν τοποθετήσετε ρούχα στο μηχάνημα.

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ:

Αυτή είναι η περίπτωση ιδιαίτερα για τα ακόλουθα υλικά: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Μετά το κλείσιμο των συνδέσεων τύπου velcro, των φερμουάρ και των αποσπασμάτων, πλύνετε το προϊόν σας στους 30 ° C με λίγο μη επιθετικό απορρυπαντικό ή ειδικό απορρυπαντικό για αδιάβροχα υλικά. Εάν έχει παραμείνει πάρα πολύ απορρυπαντικό, εκτελέστε και πάλι ένα πρόγραμμα ξεπλύματος. Η ξήρανση πρέπει να γίνει σε ανοιχτό αέρα ή σε στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν για να στεγανοποιήσετε το προϊόν σας ή να το επαναφέρετε.



Ενδιαφέρεσαι για Millet Atna Peak Jacket; Μην περιμένετε άλλο, αγοράστε αυτό το προϊόν στην καλύτερη τιμή και πάντα με την εγγύηση που προσφέρουμε στο snowinn. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με Millet Atna Peak Jacket. Millet είναι μια από τις καλύτερες σκι μάρκες που σχεδιάζει αποκλειστικά Γυναικεία ρούχα αντικείμενα που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.

Χαρακτηριστικά Millet Atna Peak Jacket

Τεχνολογία Millet Atna Peak Jacket

Βιώσιμη Millet Atna Peak Jacket

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Millet Atna Peak Jacket

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Millet Atna Peak Jacket

Πολύ καλό άρθρο

19/10/2020

Gautier

Ζεστό και ελαφρύ με λεπτή εφαρμογή Όμορφο σχέδιο και όμορφο χρώμα, προτείνω αυτό το σακάκι.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed