Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Millet

Βιώσιμη

Millet Hayes Stretch Pants

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Millet Hayes Stretch Pants

Για να μην κρατάτε φραγμένες freeriding, αυτά τα ζεστά παντελόνια σκι στο laminate DRYEDGE ™ STRETCH 2L δεν φοβούνται να βγούν σε παρθένες πλαγιές. Προσφέροντας την ανθεκτικότητα και την μέγιστη άνεση μιας αδιάβροχης, αναπνεύσιμης και εργονομικής κατασκευής, αυτά τα παντελόνια σκι ασχολούνται αποτελεσματικά με την κρύα ευγένεια της ελαφριάς, εύθραυστης μόνωσης PRIMALOFT® BLACK και ένα βουρτσισμένο άνω τμήμα που εκτιμάται πολύ στα πιό ψυχρά μέρη της σεζόν. Εξαιρετικά εύκαμπτα παντελόνια ATAMMIK STRETCH, σε σύγχρονη εφαρμογή, με κύριο γνώμονα την άνεση και την κίνηση ρευστών για την προώθηση της ρευστότητας κατάβασης. Τα αποσπώμενα αθλητικά τιράντες, τα ανοίγματα, το σύστημα σύνδεσης σακάκι / παντελόνι, τα ενισχυμένα μπαλώματα και οι βαθιές τσέπες προστίθενται σε ένα ακαταμάχητο κομμάτι του κιτ.

Χαρακτηριστικά:

αθλητική, άνετη εφαρμογή με βελούδινη επένδυση

εργονομική, ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης

αποσπώμενα, ρυθμιζόμενα, ελαστικά τιράντες

αερόσακους με φερμουάρ

2 τσέπες χειροκίνητης τσέπης με φερμουάρ, 1 θήκη για μηρό με αδιάβροχο φερμουάρ

προστατευτικά και γάντια για το χιόνι + σύστημα pull up ™

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

υφάσματα: μαλακό τέντωμα dryedge ™ 2l // αδιάβροχο 20 000 mm αναπνευστικότητα 20 000 g / m² / 24h // 100% πολυεστέρας

μόνωση: αρχική μόνωση primaloft® 40gr // // 100% πολυεστέρας

Βάρος: 800 γρ

Φροντίδα:

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ:

Τα ρούχα των κεχρί πρέπει να πλένονται στο μηχάνημα στους 30 ° C και να ξηραίνονται από το μηχάνημα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας. Για να εξασφαλίσετε το βέλτιστο πλύσιμο χωρίς να υποβαθμίσετε το προϊόν, κλείστε όλα τα κλεισίματα τύπου velcro, τις ασφάλειες και τα φερμουάρ και χαλαρώστε τα ελαστικά κορδόνια περίσφιξης πριν τοποθετήσετε ρούχα στο μηχάνημα.

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ:

Αυτή είναι η περίπτωση ιδιαίτερα για τα ακόλουθα υλικά: Gore Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield

Μετά το κλείσιμο των συνδέσεων τύπου velcro, των φερμουάρ και των αποσπασμάτων, πλύνετε το προϊόν σας στους 30 ° C με λίγο μη επιθετικό απορρυπαντικό ή ειδικό απορρυπαντικό για αδιάβροχα υλικά. Εάν έχει παραμείνει πάρα πολύ απορρυπαντικό, εκτελέστε και πάλι ένα πρόγραμμα ξεπλύματος. Η ξήρανση πρέπει να γίνει σε ανοιχτό αέρα ή σε στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.

Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν για να στεγανοποιήσετε το προϊόν σας ή να το επαναφέρετε.

Τεχνολογία:

2 τέντωμα:

Το 2-way stretch fabric επιτρέπει την καλύτερη άνεση και κινητικότητα. Τα ενδύματα τεντώματος μας θα κινούνται μαζί σας, με τον δικό σας ρυθμό, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και περιορισμούς.

Ξήρανση:

Η μεμβράνη DRYEDGE ™ εξασφαλίζει αδιάβροχη και αναπνεύσιμη απόδοση. Είναι ιδανικό για δραστηριότητες υψηλής έντασης, καθώς βελτιώνει την προστασία και την άνεση. Όλες οι ραφές προϊόντων DRYEDGE ™ είναι θερμοσυγκολλημένες.

Dual Tech κατασκευή:

Ο συνδυασμός των συμπληρωματικών υλικών με τρόπο που μεγιστοποιεί τα οφέλη καθενός και ενισχύει τη λειτουργικότητα του προϊόντος, για βελτιωμένη αντοχή στην τριβή, κινητικότητα και διαχείριση υγρασίας.

Χαμηλή επίδραση:

Το LOW IMPACT είναι ένα μοναδικό πρότυπο που βασίζεται σε δύο βασικά κριτήρια οικολογικού σχεδιασμού: φιλικό προς το περιβάλλον υλικό (τουλάχιστον το 40% του βάρους του προϊόντος πρέπει να χρησιμοποιεί φιλικό προς το περιβάλλον υλικό) και πιστοποιήσεις (το 80% του βάρους του προϊόντος πρέπει να είναι εγκεκριμένο από το BLUESIGN®) .

Σφραγισμένες ραφές:

Οι ραφές κλειστές με θερμότητα 13 mm (αντί των 20 mm) μειώνουν την κατανάλωση κόλλας και ταινιών εκτός από την αύξηση της δυνατότητας αναπνοής. Αυτή η διαδικασία απαιτεί ειδικές γνώσεις και εγγυάται την πλήρη αδιάβροχη προστασία του κελύφους Gore Tex®.



Στην snowinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας σκι προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Millet Hayes Stretch Pants; Είστε τυχεροί, διότι στο snowinn στο Aνδρικά ρούχα καταλόγου και Παντελόνια κατηγορία, προσφέρουμε άλλα σκι προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Millet Hayes Stretch Pants

Τεχνολογία Millet Hayes Stretch Pants

Βιώσιμη Millet Hayes Stretch Pants

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Millet Hayes Stretch Pants

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

3 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

0%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

100%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Millet Hayes Stretch Pants

Έλλειψη συνοχής

16/12/2018

Tony

Είμαι ευχαριστημένος με το προϊόν καθώς και με την τιμή που πλήρωσα γι 'αυτό αυτήν τη στιγμή, το μόνο που με κάνει να βάζω μια μέση νότα είναι ο χρόνος παράδοσης σε σχέση με τον διαφημιζόμενο χρόνο. Ο ιστότοπος θα έχει τα πάντα για να κερδίσει αναφέροντας τους χρόνους παράδοσης περισσότερο στην επάρκεια με την πραγματικότητα των γεγονότων. Αυτό θα αποτρέψει τον πελάτη να ζητήσει άχρηστες ερωτήσεις σχετικά με τη σοβαρότητα του χώρου.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Millet Hayes Stretch Pants

εκτίμηση

17/12/2018

Gerald Berlines

Γρήγορη καθυστέρηση. Παραγγελία και συμβατό προϊόν. Το συνιστώ

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed