Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Varvastossut

()

Lajittele

Mitä eroa on sandaaleilla ja varvastossoilla?

Varvastossut naisille
Naisten varvastossut pitävät jalkansa peittämättöminä ja niissä on kapeat pohjat. Varvastossut ovat kengät, joissa on Y hihna, joka kulkee jalkojen isovarpaan ja toisen varpaan välissä ja jotka on yleensä valmistettu kumista ja muovista. Varvastossuja tarjoavat tuotemerkit ovat Speedo , Arena , TYR , Turbo ja Adidas .

Naisten sandaalit
Naisten sandaalit ovat eräänlaisia jalkineita, jotka vapauttavat osan jaloistasi. Pohja on normaalisti ohut ja kiinnittyy jalkaan yhden tai useamman hihnan avulla. Keskimmäinen hihna kulkee yleensä jalan jalkaterän yli. Jos hihnaa on useampi kuin yksi, muut voivat kulkea jalkaterän ja myös nilkkojen yli. Koska naisten sandaalit pitävät suurimman osan jaloistasi peittämättöminä, useimmat naiset käyttävät niitä mielellään kesäsäällä. Tällä on kaksi etua: se levittää raitista ilmaa jalkojen ympärille ja kosteus saa pysyä poissa jaloistasi. Kun sinulla on riittävä ilmanvaihto jaloillesi, pidät kehosi lämpötilassa.

Sandaaleja on erilaisia, tasapohjaisista korkokenkiin. Ne on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, kuten nahasta, kankaasta, kumista tai synteettisistä materiaaleista. Sandaalit tarjoavat enemmän vakautta ja suojaa jaloille, joten ne sopivat pidempiin kävelyihin tai aktiviteetteihin, joissa tarvitaan enemmän tukea. Niissä voi olla useita hihnoja tai yksi hihna, joka peittää jalkaterän etuosan, keskijalan ja joskus nilkan.
Varvastossut ovat yleensä kevyitä ja niiden muotoilu on yksinkertaisempi kuin sandaalit. Niissä on usein litteä kumista tai vaahtomuovista valmistettu pohja. Varvastossut on helppo pukea päälle ja pois, ja niitä käytetään yleisesti rennossa tai rannalla. Ne tarjoavat minimaalisen peiton ja tuen jalalle, koska niissä on yksi hihna ja avoin selkä. Vaikka varvastossut tarjoavat mukavuutta ja hengittävyyttä, ne eivät ehkä ole yhtä sopivia pitkiin kävelyihin tai toimintaan, joka vaatii enemmän jalan vakautta.
Tyylin ja muodollisuuden suhteen sandaalit tarjoavat yleensä enemmän vaihtoehtoja. Niitä on eri tyyleinä, mukaan lukien rento, urheilullinen ja pukeutunut, ja ne voidaan yhdistää monenlaisiin asuihin, arki asuista muodollisempiin asuihin. Varvastossut puolestaan liittyvät tyypillisesti epävirallisiin tilaisuuksiin, ja niitä käytetään tavallisesti rennon rantavaatteiden tai rennon kesäasujen kanssa.
Yhteenvetona todettakoon, että tärkein ero sandaalien ja varvastossojen välillä on peitto, tuki ja muotoilu. Sandaalit tarjoavat enemmän peittävyyttä, vakautta ja monipuolisuutta, kun taas varvastossuille on ominaista niiden minimalistinen muotoilu, avoin selkä ja yksikärkinen hihna. Valinta sandaalien ja varvastossojen välillä riippuu usein halutusta jalan peittävyydestä, tuesta ja tilaisuudesta tai toiminnasta, jossa niitä käytetään.

top