Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Schoonmaken

()

Sorteren

Hoe maak je het zwembad het beste schoon?

Een zwembadreiniger is een apparaat of systeem dat is ontworpen om een zwembad schoon te maken en schoon te houden. Het is een essentieel hulpmiddel voor zwembadeigenaren om puin, vuil, bladeren en andere deeltjes uit het zwembadwater, de oppervlakken en de bodem te verwijderen.
Er zijn verschillende soorten zwembadreinigers op de markt, waaronder:

Handmatige zwembadreinigers : dit zijn draagbare apparaten die handmatige bediening vereisen. Handmatige zwembadreinigers omvatten zwembadborstels, skimmers en handstofzuigers. Zwembadbezitters gebruiken ze meestal om de zwembadoppervlakken handmatig te borstelen en af te vegen en om de zwembadbodem handmatig te stofzuigen om vuil te verwijderen.

Automatische zwembadreinigers: Automatische zwembadreinigers zijn op zichzelf staande apparaten die willekeurig of in een geprogrammeerd patroon rond het zwembad bewegen om het zwembad automatisch schoon te maken.
Vloerreinigingssystemen : dit zijn ingebouwde reinigingssystemen die tijdens de bouw van het zwembad zijn geïnstalleerd. Vloerreinigingssystemen bestaan uit pop up mondstukken die strategisch in de zwembadbodem zijn geplaatst. Wanneer ze worden geactiveerd, laten ze waterstralen vrij om het vuil naar een centrale afvoer te verplaatsen om te worden verwijderd.
Zwembadreinigers helpen het water helder te houden, voorkomen de opbouw van algen en bacteriën en verminderen de noodzaak voor handmatige reiniging. De keuze van een zwembadreiniger hangt af van factoren als zwembadgrootte, vorm, budget, persoonlijke voorkeur en het gewenste automatiseringsniveau.

Halvemaanreiniger voor zwembad
De halve maan reiniger voor het zwembad is een schoonmaakhulpmiddel dat wordt gebruikt om het zwembad schoon te maken. Deze reiniger is ontwikkeld om compatibel te zijn met elk zwembad en wordt geleverd met een verstelbare stang. De zijborstel wordt gebruikt om het aanwezige stof in de hoeken van de border los te maken. Deze reiniger kan worden gebruikt voor zwembaden van verschillende afmetingen. Het heeft voldoende gewicht om gemakkelijk op de bodem van het zwembad te blijven staan en wordt geleverd met een aangekoekte schoonmaakborstel.

Roterende zwembadreiniger
Een roterende zwembadreiniger bevat een door water aangedreven turbine en een roterende borstel is correct gekoppeld aan de turbine, zodat de cyclus van de turbineonderdelen overeenkomt met de rotatie van de roterende borstel. U kunt roterende zwembadreinigers kopen bij Intex , Zodiac , Bestway , Edm en Gre .

Bladvanger voor zwembad
Een bladvanger voor het zwembad wordt gebruikt om bladeren en afval op de juiste manier op te vangen, waardoor het vastlopen van zwembadpompen, skimmerbakken en filters wordt voorkomen, zodat uw zwembadfilterinstallatie een klein onderhoud nodig heeft. Gebruik een bladvanger voor het zwembad om uw zwembad netjes en gebruiksklaar te houden. De bladvangers zijn er in veel verschillende stijlen en maten op de markt en je hebt de mogelijkheid om degene te kiezen die je leuk vindt en volgens je behoeften.

top