Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Uitrusting

()

Sorteren

Hoe apparatuur voor een zwembad kiezen?

Zwembad douche
De zwembaddouche verbetert het comfortniveau voor zwemmers drastisch. Ze kunnen helpen bij het behoud van voeten, het beheersen van infecties, het netjes houden van het zwembadwater en nog veel meer. De meeste mensen begrijpen dat het nodig is om voor en na het zwemmen te douchen. Een zwembaddouche is een armatuur in de buurt van een zwembad of recreatiegebied buiten. Het is ontworpen om zwemmers een handige en verfrissende manier te bieden om af te spoelen voor en na het gebruik van het zwembad. U kunt een zwembaddouche kopen bij Intex , Gre , Astralpool , Mountfield Azuro en Softee . Een zwembaddouche bestaat meestal uit een verticale paal of standaard met een douchekop en bedieningselementen voor het regelen van de waterstroom en temperatuur. De douchekop is vaak ontworpen om een zachte en gelijkmatige waterstraal te geven, waardoor mensen chloor, zout water, zand of andere zwembadchemicaliën van hun lichaam kunnen spoelen.
Zwembaddouches kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder roestvrij staal, aluminium of duurzaam plastic. Ze zijn meestal ontworpen om buitenomstandigheden te weerstaan en kunnen functies hebben zoals een voetspoeling of een apart mondstuk voor handspoeling.

Zwembadtrap 4 treden
Een zwembadladder is een apparaat dat wordt gebruikt om veilige en gemakkelijke toegang tot en van een zwembad te bieden. Het is een essentieel onderdeel voor bovengrondse zwembaden en kan ook worden gebruikt in sommige ingegraven zwembaden die een ladder nodig hebben om in en uit te stappen. Zwembadladders zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, aluminium of hars. Deze materialen zijn bestand tegen corrosie en zijn bestand tegen blootstelling aan zwembadchemicaliën en water. De ladder is ontworpen om stevig en stabiel te zijn en in staat om het gewicht van personen veilig te dragen. De meeste zwembadladders bestaan uit twee verticale rails of steunen met horizontale treden of treden die ze met elkaar verbinden. De treden bieden zwemmers veilige houvast, zodat ze gemakkelijk in en uit het zwembad kunnen klimmen. De treden zijn meestal antislip en bieden extra veiligheid door het risico op ongelukken door gladde oppervlakken te verminderen.

Zwembad fontein
Een fontein voor een zwembad is een decoratief kenmerk dat elegantie, visuele aantrekkingskracht en een vleugje rust toevoegt aan een zwembad. Het is een waterornament dat is ontworpen om een prachtig schouwspel te creëren door water in het zwembad of boven het oppervlak te spuiten of te laten stromen.
Zwembadfonteinen zijn er in verschillende vormen, maten en stijlen om verschillende zwembadontwerpen en persoonlijke voorkeuren aan te vullen. Ze kunnen op zichzelf staande structuren zijn of geïntegreerd in het ontwerp van het zwembad of het omliggende landschap. Fonteinen bevinden zich meestal aan de rand van het zwembad of in het zwembad zelf.

top