Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Anti-dimma

()

Hur väljer man anti fog gel för simglasögon?

Anti fog gelen för simglasögon är en produkt för glasögon som kan ta bort dimman när du fäster masken under simningen. Åstadkommer förhöjd stabilitet genom att applicera och utan att behöva torka. En kondenserad anti fog gel för simglasögon gör beläggningen som har hög uthållighet. De märken som erbjuder anti fog gel för simglasögon är Speedo , Arena , Zone3 , TYR och Cressi .

Tips för att välja Anti fog gel för simglasögon

Att välja rätt anti dimgel för simglasögon är viktigt för att bibehålla klar syn medan du simmar. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt:

Kompatibilitet : Se till att anti dimgelén är kompatibel med materialet i dina simglasögon. Olika glasögonmaterial kan ha specifika krav för anti dimmprodukter. Kontrollera produktbeskrivningen eller rådfråga tillverkaren för att säkerställa kompatibilitet.
Effektivitet : Leta efter en anti imgel som är känd för sin effektivitet när det gäller att förhindra imma.
Appliceringsmetod : Tänk på hur lätt det är att applicera. Vissa anti fog geler kommer i en klämtub eller sprayflaska, medan andra kan kräva manuell applicering med en trasa eller svamp. Välj en metod som passar dig och passar dina preferenser.
Restfri : Välj en anti imgel som inte lämnar några rester på glasögonen. Rester kan påverka klarheten och kan kräva ytterligare rengöring, vilket kan vara obekvämt under simpass.
Säkerhet : Se till att anti dimgelén är säker att använda på dina glasögon och inte orsakar någon irritation eller obehag för dina ögon eller hud. Överväg att välja produkter som är speciellt utformade för användning på simglasögon och som är allergivänliga.
Kom ihåg att följa tillverkarens instruktioner för applicering och återapplicering av anti fog gelen för att säkerställa optimal prestanda. Regelbundet underhåll, som att skölja glasögonen med färskvatten efter varje användning och undvika att vidröra linsernas insida, kan också bidra till att minska imma.

top