Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Träningstillbehör

()

Sortera

Tips för att välja tillbehör till träningsmaskiner

Att välja rätt tillbehör för träningsmaskiner kan förbättra din träningsupplevelse, komfort och säkerhet. Här är några tips att tänka på när du väljer tillbehör till träningsmaskiner som träningsmattor, hjulstöd, rörelseplattor, stativ för surfplattor och adaptrar:

Träningsmattor:
Storlek och tjocklek : Välj en matta som är tillräckligt stor för att rymma din träningsmaskin och som ger tillräcklig dämpning. Tjockare mattor ger bättre stötdämpning.
Material : Leta efter hållbara och halkfria material för att förhindra att maskinen glider under användning.
Lätt att rengöra : Välj en matta som är lätt att rengöra och underhålla, speciellt om du kommer att svettas under träningen.

Hjulstöd:
Kompatibilitet : Se till att hjulstöden är kompatibla med din specifika typ av träningsmaskin, speciellt om du har en cykeltränare eller rulle.
Stabilitet : Välj stöd som ger stabilitet och förhindrar sidorörelser, så att du kan fokusera på ditt träningspass utan att oroa dig för balansen.

Rörelseplattor:
Rörelsekvalitet : Tänk på kvaliteten på rörelsen som plattan ger. Det ska efterlikna naturliga rörelser och ge ett mervärde till din träningsrutin.
Justerbar intensitet : Leta efter rörelseplattor med justerbara inställningar, såsom hastighet och vibrationsintensitet, för att anpassa ditt träningspass.

Stativ för surfplattor:
Stabilitet : Välj ett tablettställ som säkert håller din enhet på plats, även under intensiva träningspass.
Justerbarhet : Leta efter stativ som erbjuder justerbara vinklar och höjder för att säkerställa en bekväm visningsposition när du tränar.
Kompatibilitet: Se till att stativet är kompatibelt med storleken på din surfplatta eller smartphone.

Adaptrar:
Kompatibilitet : När du väljer adaptrar, se till att de är kompatibla med din träningsmaskins specifikationer och krav.
Tillförlitlighet : Välj adaptrar från välrenommerade märken för att säkerställa säkerhet och tillförlitlighet under användning.
Effektuttag : Kontrollera att adaptern ger den nödvändiga uteffekten för att köra din träningsmaskin utan problem.
Prioritera tillbehör som bidrar till din komfort, säkerhet och motivation under träningspass. Du kan köpa dessa saker från märken som Tacx , Zycle , Stages Cycling , Wahoo och Elite .

top