Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Columbia

Βιώσιμη

Columbia Outdoor Novelty Fleece

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Columbia Outdoor Novelty Fleece

Αντιμετωπίστε τις χαμηλές θερμοκρασίες φορώντας το Outdoor Fleece , ένα fleece που δημιουργήθηκε από την Columbia. Στην μπροστινή περιοχή, το κρύο σακάκι έχει ένα πλήρες φερμουάρ που διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο του ρούχου. Ο σχεδιασμός στις πλευρές έχει λειτουργικές τσέπες με φερμουάρ για την προστασία προσωπικών αντικειμένων. Μια από τις καινοτομίες που προσφέρει αυτό το μοντέλο είναι μια τσέπη φερμουάρ στο χέρι.

Αυτό το σακάκι πεζοπορίας σας προσφέρει μια ενεργή εφαρμογή. Μπορείτε να το ντύσετε χωρίς ταλαιπωρία για να κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες ή ντυθείτε άνετα. Για την προστασία της κεφαλής έχει ρυθμιζόμενη κουκούλα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο λαιμός αυτής της έκδοσης είναι υψηλός για να προστατεύει το λαιμό σας.

Φορώντας αυτό το αθλητικό αξεσουάρ κρατήστε τον κορμό σας ζεστό, εμποδίζοντας τα ρεύματα κρύου αέρα να εισέλθουν στο δέρμα σας. Το windbreaker είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα και το λογότυπο της μάρκας είναι κεντημένο στο στήθος. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Ένα ενημερωμένο κλασικό, αυτό το σχεδιασμό με κουκούλα από ύφασμα διαθέτει ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως ένα φερμουάρ και τσέπη σε αντίθεση, και μια απλοποιημένη εφαρμογή. Δύο τσέπες χειρός με φερμουάρ και μια ευέλικτη τσέπη ασφαλείας με φερμουάρ σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χάσετε ποτέ τα τιμαλφή σας ξανά. Layer κάτω από ένα μονωμένο γιλέκο για ακόμα περισσότερη ζεστασιά, ή αποσυμπιέστε όταν οι συνθήκες γίνονται πιο ήπιες.

Χαρακτηριστικά:

Χρήσεις: Πεζοπορία

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

100% πολυεστέρας



Columbia Outdoor Novelty Fleece είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές επιλογές και χαρακτηριστικά. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να λάβετε στο σπίτι μέσα σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, στο διαδίκτυο outdoor κατάστημα μπορείτε να βρείτε Columbia Outdoor Novelty Fleece που σχετίζονται με τα προϊόντα. Η επιλογή μας από Μπουφάν fleece σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν πλήρη εμπιστοσύνη, δεν έχει σημασία η ένταση της δραστηριότητας στη προπόνηση ή τον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά Columbia Outdoor Novelty Fleece

Τεχνολογία Columbia Outdoor Novelty Fleece

Βιώσιμη Columbia Outdoor Novelty Fleece

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Columbia Outdoor Novelty Fleece

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed