Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Eider

Βιώσιμη

Eider Blow Alpha Jacket

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Eider Blow Alpha Jacket

Για το κρύο στάση του καιρού και πηγαίνετε δραστηριότητες, θέλετε ένα μονωτικό στρώμα που σας κρατά ζεστή κατά τη διάρκεια περιόδων ανάπαυσης, αλλά δεν θα οδηγήσει σε υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της μέγιστης απόδοσης. Εισάγετε το χτύπημα της Alpha μπουφάν, εξαιρετικά αναπνέει, ελαφρύ και συμπιεστού στρώματος επιδόσεις μας.


Βραβείο Polartec κερδίζοντας την Alpha μόνωσης είναι η πρώτη φορά που αναπνέει μόνωση, επίσης, περιορίζοντας την ανάγκη για μια αδιαπέραστη ύφασμα κέλυφος, έτσι χρησιμοποιούμε αντιανεμικό pertex Υπερελαφρών Ripstop για ελαφριά προστασία και αντοχή στην τριβή.


Ο τέλειος συνδυασμός των τεχνικών υλικών στο χτύπημα της Alpha Jacket καθιστούν ιδανικό για τα πάντα, από ορειβασία στο backcountry σκι, και θα απλοποιήσει τη συσκευασία εργαλείων σας και layering ανάγκες.



Χαρακτηριστικά:


Κομμένα σχήμα


Φερμουάρ εμπρός άνοιγμα


Χέρι τσέπες με φερμουάρ


Ρυθμιζόμενο στρίφωμα με ελαστικό κορδόνι


Lycra έφτασε κολάρο


Τέντωμα Softshell εσωτερικά ρεβέρ



Προδιαγραφές:


DWR pertex Downproof Υπερελαφρών Mini Ripstop ΙΙ // // 100% Νέα Υόρκη


Βάρος: 330gr / 10,61 ουγκιές



Τεχνολογία:


Polartec θωράκισης τροφοδοσίας


Polartec ενέργειας ασπίδα υφάσματα είναι η επόμενη γενιά των τεχνικών εξωτερικά ενδύματα, το μαλακό κέλυφος. Αυτή η έννοια της ένδυσης πηγαίνει πέρα ​​από τα παραδοσιακά συστήματα, τα οποία διαθέτουν 2 στρώμα μόνωσης fleece και ένα αδιάβροχο / αναπνέει κέλυφος σε ένα ενιαίο στρώμα που προστατεύει ενάντια σε όλους, αλλά τις χειρότερες καιρικές συνθήκες και προσφέρει εκτεταμένη διαπνοή, αντοχή στην τριβή και τέντωμα για να ενισχυθεί η εξωτερική περιπέτεια σας.


Polartec ALPHA


Polartec Alpha είναι η τελευταία εξέλιξη της συνθετικής μόνωσης προσφέρει ένα σπάνιο συνδυασμό ελαφρύ ζεστασιά και την αληθινή αναπνέει σε ένα "φουσκωμένος" στυλ ένδυμα.


Επειδή Polartec Άλφα μόνωση είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και πιο σταθερή από ό, τι άλλα συνθετικά προϊόντα μόνωσης, πιο ανοικτή κατασκευή υφαντά όψη και πίσω υφάσματα μπορούν να επιλεγούν για να δημιουργήσουν ένα διαπερατό πακέτο αέρα.


Αυτή η μικρή ποσότητα της ροής του αέρα αντλεί γρήγορα την υγρασία μακριά από το σώμα και επιτρέπει Polartec Άλφα να φορεθεί σε ένα ευρύτερο φάσμα των δραστηριοτήτων σε σύγκριση με το κλασικό "φράγμα υδρατμών" μόνωση στυλ.


Polartec NEOSHELL


Περισσότερα ροή αέρα. Καλύτερη διαπνοή.


Πιο σκληρά υφάσματα κέλυφος επιτρέπουν μηδενική ροή του αέρα. Ακόμα και όταν συγκρίνεται με τα καλύτερα αδιάβροχο / αναπνέει υφάσματα, Polartec NeoShell έχει πάνω από 2Χ τη ροή του αέρα.


Αυτή η ελεγχόμενη ανταλλαγή αέρα επιτρέπει τη διαδικασία της μεταφοράς θερμότητας για να αυξηθεί η μεταφορά του ατμού υγρασίας. Δεν θα παρατηρήσετε Δείκτης Ψυχρότητας. Αλλά θα νιώσετε ξηραντήριο.


Το πρότυπο για αδιάβροχο.


Για ένα ύφασμα για να θεωρηθεί αδιάβροχο, πρέπει να αντέχει την απαίτηση του κλάδου σε υδροστατική δοκιμές επικεφαλής των 10.000 χιλιοστά της πίεσης του νερού.


Οτιδήποτε πέρα ​​από αυτό το σημείο είναι περιττή, δεδομένου ότι δεν θα σας κρατήσει οποιαδήποτε ξηραντήριο. Είσαι ξηρά σε 10.000 χιλιοστά. Δεν θα μείνετε ξηραντήριο με υψηλότερο αριθμό. Αλλά τότε μάλλον θα είναι πιο υγρό από τον ιδρώτα.


Polartec CLASSIC


Ζεστασιά χωρίς βάρος


Εξαιρετικά αναπνέει


Στεγνώνει γρήγορα


Ανθεκτικός


Πλένεται στο πλυντήριο


Ευέλικτη χρήση


Polartec THERMAL PRO


Διακριτικός υφές επιφάνεια


Ζεστασιά χωρίς βάρος


Εξαιρετικά αναπνέει


Στεγνώνει γρήγορα


Πλένεται στο πλυντήριο


Ευέλικτη χρήση


PERTEX


Pertex Υπερελαφρών είναι κατασκευασμένο από στενά υφαντά νήματα. Όταν χρησιμοποιείται σε υπνόσακους η πυκνή ύφανση θα αποφευχθεί η υπερβολική απώλεια θερμότητας διαμέσου του υφάσματος.


Αυτό στην πραγματικότητα θα κάνει ο υπνόσακος θερμότερο χωρίς την προσθήκη βάρους. Χρησιμοποιώντας 33 decitex νήματα / 30 denier, είναι τόσο Downproof και αντιανεμικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό.


Τελειοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, pertex Υπερελαφρών έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν και χρησιμοποιείται σήμερα σε πολλά μονωμένα ένδυσης και υπνόσακους σε όλο τον κόσμο.


ALPINE FIT


Ένα τεχνικό ρούχο είναι αποτελεσματική μόνο εάν είναι κατάλληλο για την πρακτική. Μια Ργθθπο'θγ έχει διαφορετικές ανάγκες από ένα ορειβάτης και αναρρίχηση σε πάγο δεν απαιτεί την ίδια ελευθερία κίνησης από ένα πεζοπόρο.


Η δική μας σειρά έχει διαφορετικές «Χωράει», προσαρμοσμένα για την πρακτική. Η εφαρμογή αυτού του προϊόντος είναι: Alpine: μια προσαρμοσμένη fi t, χωρίς πλεονάζοντος υλικού, για μεγαλύτερη άνεση.


ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΥΔΑΤΟΑΠΟΘΗΤΙΚΟΣ


Θέλετε να παραμένουν στεγνά, ενώ βρέχει;


Η Ανθεκτική Υδαταπωθητικό (DWR) θεραπεία είναι το πρώτο βήμα για να πάρει υψηλή προστασία από τη βροχή κατά πόσον τα ρούχα σας έχει γίνει με μια μεμβράνη ή όχι.


Χάρη σε αυτή τη θεραπεία, η εξωτερική ύφασμα δεν καθίσταται κορεσμένο με νερό. Ως εκ τούτου, τα ρούχα σας είναι πολύ άνετα.



Τώρα μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας με trekkinn, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα που εξειδικεύεται στο outdoor υλικό. Θέλουμε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα μοναδικό τρόπο και γι ´αυτό σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη επιλογή σε Μπουφάν προϊόντα της Eider. Ενημερωθείτε για outdoor προϊόντα που παρατίθενται όπως Eider Blow Alpha Jacket που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσει πλήρη άνεση, ενώ ασκείστε το αγαπημένο σας άθλημα ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά Eider Blow Alpha Jacket

Τεχνολογία Eider Blow Alpha Jacket

Βιώσιμη Eider Blow Alpha Jacket

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Eider Blow Alpha Jacket

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed